LIVE!- KONKURRENCE (er afsluttet)

VIND 4 BILLETTER til FYR & FLAMME + BLÆST i VEGA 1. september

Fotograf: Mads Kornum

Hos SIDE 33 elsker vi at dele ud – af musik, af nyheder, og af den begejstring der ofte opstår omkring musik. Det er ingen hemmelighed at en side som SIDE 33 koster i drift og udvikling – derfor har vi ”Fællesskabet SIDE 33” hvor man for blot kr. 33 om måneden eller kr. 333 årligt kan være med til sikre, at der også i fremtiden er en SIDE 33. Hvis du være en del af dette fællesskab, så kan du melde dig ind via vores SHOP her på websiden.   

Og at det er et fællesskab, hvor man ønsker at dele – er dagens konkurrence et godt eksempel på. Et af vores faste medlemmer af ”Fællesskabet SIDE 33” har nemlig doneret hele 4 billetter – af en samlet værdi på 1020 kr. til udlodning – til den tæt på udsolgte ekstra koncert den 1. september i VEGA med Fyr og Flamme + Blæst som support.

Vil du vinde disse billetter, så skriv ”Jeg er Fyr og flamme og vil skabe lidt Blæst om fællesskabet” i kommentarfeltet. Vinderen offentliggøres kort efter klokken 22.33 i aften den 31. august.

Medlemmer af ”Fællesskabet SIDE 33” får naturligvis dobbelt op på lodder i lodtrækningspuljen.

Fyr og Flamme er brandvarme med deres selvbetitlede debutalbum, mens Blæst er aktuelle med singlen ”Ego”. En single, der følger op på en af årets foreløbig bedste singler ”Kig op fra gulvet”, der stort set siden udgivelsen i april har ligget som en fast medspiller på vores åbne Spotify playliste “SIDE 33’s begejstringsbarometer” . Find listen her –

https://open.spotify.com/embed/playlist/0ynUCm2Ql3NdCfAY27MywQ?theme=0

Det unge band har i den grad gang i noget, og rammer med deres charmerende og iørefaldende melodier, en let hverdagspoesi og funk fornemmelser a la Nile Rodgers en cocktail, som det er helt umuligt ikke at tage en til af!

TILLYKKE – og god fornøjelse til vinderen af lodtrækningen – Linda Mai Friis.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.