Lørdag aften danse service – vol 1

"Norsk afro-beat fra Flammer Dance Band er både kult og klasse"

Fotograf: PRESSEFOTO

Mange elsker at bevæge kroppen rytmisk når weekenden rigtig har taget fat i en – om det så er på et dansegulv eller bare hjemme i privaten. Og JA – man kan da bare vælge en dance-chart liste på ens foretrukne streaming tjeneste – men man kunne jo også vælge numre, som man kun kan komme i omdrejninger til, hvis man sætte en grammofonplade på.

Og sidste år udkom – i blot 500 eksemplarer – debutalbummet fra Flammer Dance Band – og det skal nok kunne sætte grundlaget for de rette moves. Disse syv festlige freaking funky fætre fra Norge spreder i den grad dansable rytmer og godt humør via deres energifyldte og anarkistiske 70’er afrobeat og beskidte funk tilsat de fuldfede grooves. Det er næppe tilfældigt at de er blevet kult i hjemlandet, og nu er på vej rundt i Europa. Lad os da håbe at de også finder vej til Danmark.

Albummet er netop udkommet i andet oplag og kan erhverves via www.lyskestrekk.com – men vil man have fat i et at de attraktive første oplag, så kig evt. om de har flere hos www.juno.co.uk.

Og indtil du eventuelt har fået erhvervet dig pladen, så kan du jo også bare fyre op for diverse af deres numre via YouTube – f.eks. denne :

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.