LUCER har lastbilen ladet med musik til folket

"Lørdag rykker de musikken rundt til folket i København"

Fotograf: PRESSEFOTO

Tiden går – og en musikbranche – især i laget under de helt store selskaber bløder, og mange er truet på deres eksistens og indtægtsgrundlag.

Der findes ingen enkle eller hurtige løsninger – men fakta er at man som musikelsker helt simpelt kan støtte op ved at tage ud og se den LIVE musik, der er mange steder under stadig hyggelige og sikre forhold – og ofte meget mere intimt og tæt på end normalt. Der altså masser af eksklusive oplevelser derude. Tag bare i dag på MOJO BLUES BAR – hvor kun 32 mennesker får mulighed for at opleve barndomsvennerne Rune Kjeldsen og Jarno Varsted optræde sammen med Allan Vegenfeldt fra The Sandmen som special guest. Det lugter da mere af en farlig fin fredag end af hverdagskost i mine ører!

Og tænker du – hvor er det lige du kender de herrer fra ? – ja så er det nok fordi at navne som f.eks. Kira and The Kindred Spirits, Savage Rose, Sort Sol, Steen Jørgensen, Hush og CV Jørgensen, hvor Rune Kjeldsen ofte har skinnet med sit spil – mens Jarno Varsted har gjort det tilsvarende med f.eks. Savage Rose, Troels Jensen, Sandmen, Leif Sylvester, Love Shop oma – siger det et eller andet. Koncerten starter kl. 19.

At Mojo Blues Bar kan gennemføre så små arrangementer kræver opbakning fra musikerne. Og i den denne tid er det ekstra vigtigt at man som musiker kan omsætte holdning til handling, og det er præcis også hvad det talentfulde og fuldt ud rykkende rockband LUCER gør i morgen i samarbejde produktionsselskabet MEGASOUND. De tager musikken til folket, som en reaktion på den seneste tids restriktioner og begrænsninger.

Det sker i morgen den 10. Oktober, hvor LUCER vil stå klar på ladet af en lastbil kl. 14 på Trianglen Østerbro – hvorefter de bevæger sig rundt med lastbilen i gåtempo  i de københavnske gader.

Hele vejen vil de medbringe et positivt budskab om at bringe live rock n roll til folket i forsvarlige omgivelser – og arrangementet vil blive betragtet som en kørende demonstration. Budskabet for “stå op for musikken” er en mulighed for at give noget tilbage til de musikhungrende københavnere, og give dem en mulighed for at få bragt livemusik “direkte til døren”. For at undgå at bryde forsamlingsforbuddet, vil optoget ikke stå stille på sin færden rundt i byen.  Kald det protestbevægelse – kald det hvad du vil – bare fedt at unge musikere ikke bare lader stå til.

LUCER har udgivet to slidstærke – men ret forskelligartede rock album – ”Bring Me Good News” (2015) og ”Ghost Town” (2019) – der i den grad begge stadig kan være en god nyhed for dem, der endnu ikke har fået tjekket dem ud.


Så det herved anbefalet – ligesom det anbefales fortsat at støtte op om musikken i en tid hvor vi risikerer at musikken stille dør og gør din egen by til en spøgelsesby, hvis ikke vi alle – hver for sig – og i sikker afstand – støtter op om musik som den livseliksir og den kæmpe arbejdsplads, den er for tusindvis af mennesker.

 

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.