Mærk Jer navnet – GRACE JAMES – It’s Alright

”Debutsingle har frisk rodfæstet udtryk, som lover godt for en kommende debut EP”

Fotograf: Frank Nielsen

Rygterne har sviret igennem et stykke tid. ”Tjek lige dem her ….” – og dem snakken har gået på har været Grace James. Et band fra Ålborg og omegn, der består af sangerinden Stine Flyvholm og hendes besætning Jimmy Guldbæk (vokal og guitar), Rasmus Boje (bas), Sten Kjærdsgaard (keys) og Nils Bo Poulsen (trommer).

I dag den 26.09.19 har de udsendt deres første single – ”It’s allright” – der er en forløber for en kommende EP, som udkommer til januar næste år. Nummeret kan høres på en streaming tjeneste nær dig, og findes eller i en glimrende video version via dette link –

Bandet – der rammer et moderne tvist af roots, blues, urban country og Rock’n Roll – har via deres fængende live optrædener i et stykke tid været ”talk of the town” – og Ålborgs egen musikalske nestor Ivan Pedersen har blandt andet givet dem følgende ord med på vejen efter en optræden i Club Klondyke –    

“……… det dufter godt nok af sydstaterne, når de lægger fra land. De kalder det selv et friskt, moderne take på en romantisk sydstatslyd ”

”Deres målsætning er fornem og lyder: Vort mål er at skabe musik der overskrider alder, grænser, sprog, og forskelle. Vi vil være den nye karismatiske ven, du aldrig før har mødt, men som du straks har lyst til et lære bedre at kende.

Den målsætning levede de i den grad op til i aftenens sene optræden, og vores ellers forvænte publikum var medlevende fra første indtælling. Det var faktisk et udtryk for selvbeherskelse hos medlemmerne, at bordene ikke blev væltet for at give plads for den danselyst, jeg kunne se rumstere i bentøjet hos tilhørerne, under Grace James´s energiske optræden. Hele sceancen afsluttedes med Mike´s deltagelse i en forrygende finale (de havde vist øvet sig aftenen før i Tåstrups Bag Duggede Ruder) for det oplevedes, som om de to hold kunstnere aldrig lavede andet. Jamen sikke en aften. Her var der virkelig tale om en ”husk hvor du hørte dem først”oplevelse.”

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.