Magtens Korridorer spiller for en udsolgt KB Hallen i aften

”Og Belli får samtidig sin drengedrøm opfyldt”

Fotograf: Maria Fremming

At Magtens Korridorer skulle ende, som et af landet mest vedholdende og populære rockband – der som hovednavn evner at få udsolgt KB Hallen – var der næppe mange der havde spået dengang i 1997, hvor de fleste hørte bandet for første gang med ”Hestevise” i radioprogrammet ”Tæskeholdet”, hvor de var en fast ingrediens.   

Men en karismatisk forsanger og et viljestærkt hold af hårdtarbejdende musikere har sikret en succes baseret på evnen til at forvalte og nyfortolke rockens konservative dyder med socialrealistiske sindelag, glimt i øjet, og en stor skål til folket.

Ny single fra Magtens Korridorer

I dag behøver man dog ikke vente på afterparty – for allerede inden Magtens Korridorer kan man lægge ører til et band, der bør få de fleste rockhjerter til at banke lidt ekstra. Den Syvende Søn har to fuldfede album bag sig – som begge har været regulær rock med psykedeliske anstrøg, og med danske tekster, som kan, vil og tør gå lige på. Og så blive de fremført at danmarks pt. måske stærkeste ROCK sanger – Michel Belli – der i den grad har meget mere end arvemasse i sin vokal – og er bakket op af et hold af fantastiske musikere, der udfører deres håndværk med stil og stolthed.

I 2020 kommer deres tredje album– som forhåbentligt bliver gruppens kommercielle eller folkelige gennembrud. For at musikere med de kvaliteter skal være forbeholdt de få – er en gåde, der helt er til at forstå eller acceptere.

Den Syvende Søn – foto af Ole Toxværd

For Michel Belli er det at optræde i KB Hallen (de går på 20.15 – så vær på plads i god tid) en drengedrøm, der går i opfyldelse. På hans facebook havde han et opslag, hvor han udtrykte det således :   

”Siden jeg var dreng har jeg hørt om, og selv haft store oplevelser i KB Hallen. Min far har spillet der siden han var en ung mand. Han har fortalt om dengang i 1966 da han var vært, og hang ud med The Rolling Stones, da de spillede i KB Hallen. Om PJ Proby der gik i knæ mens han sang, så bukserne revnede og pigerne dånede, i selv samme hal. Jeg har selv som ung mand været til flere store koncerter der, men særligt en aften husker jeg. Da jeg var 13 år sad jeg i hallen, sammen med min bror og søster. Vi skulle høre vores far spille med Hobo ekspressen, til dansk Grammy Awards. Den aften lovede jeg mig selv, at der ville jeg spille en dag. Drømmen har til tider været langt væk, men nu sker det! Den syvende søn er support for Magtens Korridorer. Om jeg glæder mig?….det er en drengedrøm!!!”

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.