Marc Jordan er på vildspor på nyt album

”Leverer übercool version af ”Walk On The Wild Side”

Fotograf: Album Cover

Den canadiske sangskriver Marc Jordan er højt respekteret indenfor soft-rock/west-coast genren, som havde sin storhedstid i 70’erne og 80’erne – og hans tre første album ”Manniquin” (1978), ”Blue Desert” (1979) og ”A Hole in the Wall” (1983) betragtes alle for klassikere fra west-coast-rockens storhedstid.  

De fleste vil nok mere kende til en af hans sange – end til ham selv. Han er nemlig manden bag “Rhythm of My Heart”, som blev et Nr. 1 hit for Rod Stewart og som også Runrig senere indspillede med succes.

I de seneste 20 år har hans album dog været mere progressivt jazz-pop orienterede, og efter en albumpause på 6 år er han nu tilbage med albummet ”Both Sides” – ni numre, der er en blanding af cover numre og egne numre, optaget med Prague Symphony Orchestra. Efter min smag lige lovligt smooth jazzet – men et enkelt nummer skiller sig ud – og kalder på maksimal opmærksomhed.

For hans fortolkning af den gamle Lou Reed klassiker ”Walk On The Wild Side” er simpelthen både dampende og übercool på samme tid, og fremstår i et helt nyt lys. Den fortolkning anbefales varmt, resten er nok mest egnet som neutralt dinner-musik eller en sund sovepille.       

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.