Martin Hall og Thomas Li udgiver stilfuldt Box sæt – i stærkt begrænset oplag

”Lyrik og installationsmusik finder nærende sammen i bog og albumformat”

Fotograf: Mads Kornum

Bokssættet “Inkubation” er et spoken word-samarbejde mellem Martin Hall og Thomas Li. Et værk der forener lyrik og installationsmusik. De har før arbejdet sammen i forbindelse med de to Martin Hall album ”Random Hold” (1996) og ”Adapter” (1999).

”Inkubation” – blev den 10. september udgivet som et utroligt flot og gennem bearbejdet bokssæt bestående af en bog med foto og tekster , en dobbelt-lp og en cd og kan kun købes samlet. Den er ude i et særligt begrænset oplag på blot 250 hånd−nummererede eksemplarer og vil ikke være tilgængeligt på normale streamingtjenester. Manuskriptet og lydsiden udsendes til gengæld både som både e- og lydbog.

“Inkubation” består af seks Martin Hall tekster, som han næsten messende læser op med vanlig sans for underspillet drama og de ufortalte lag i de mange karakter- og konstrastfulde historier. Hele vejen præsenteret i en lavmælt – næsten hypnotiserende – kulisse af lyd som baggrund. Musikken er enkel og elektronisk, og produceret af Thomas Li og med en gæstevisit af den japanske musiker Kazutaka Kuroki.

Et kunstnerisk værk, hvis styrke du nok kun finder hvis du lader dig indfange og optage af sammenhængskraften – og i øvrigt i forvejen har en svaghed for Martin Halls forunderlige verdensbilleder.

”I falder i snak, og det viser sig hurtigt, at hun ud over sine fine fysiske form har et formidabelt kendskab til den moderne kulturs kollektive ordforråd, denne frådende, bidende organisme, der konstant indoptager nye udtryk, mens den udskiller andre” – lyder et par linjer fra “Terræn”, der ganske godt illustrerer hvad det er Martin Hall kan med ord. Han når helt ind – aldrig kun halvt!

Pressefoto

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.