Masser af musik til ørerne – og græs under fødderne

”Richter i Gladsaxe rammer bredt med ugens musikprogram"

Fotograf: Maria Fremming

Spillestedet Richter, der ligger i den gamle telefonfabrik i Gladsaxe, rykker ud af de vante hyggelige indendørs rammer, og byder i denne uge 29 velkommen til ’Richter på Græs!’. Der er gode tilbud til såvel børn som voksne i alle aldre. Det fulde program kan ses på https://richter-gladsaxe.dk/

Om ugens højdepunkt så bliver fredagens koncerter med først Mek Pek’s Åh Abe Trio om formiddagen og siden Love Shop 3 og Steen Jørgensen Duo om aftenen – eller lørdagens ‘upcoming scene’ koncert under navnet ”SOMMERBOKS” – eller dagens Richter Roots arrangement ”Musik & Small Talk” med M.C. Hansen, Esben Kronborg, Mads Mouritz, og Esben Just skal vi ikke herfra kloge os på.  

Vi må dog indrømme at vi har et godt øje til dagens GRATIS kl. 16 arrangement – for når Richter Roots holder arrangementer, så er nøgleordene de musikalske rødder, nærvær, sublimt håndværk og fællesskab.

Ved dette Richter Roots-arrangement kombineres interviews med koncertformatet, når den spillende vært M.C. Hansen bevæger sig helt ind i de musikalske gæsters maskinrum. De taler om den kreative proces omkring sangskrivning, om hvorfor verden altid har brug for nye sange og om både fordele og ulemper ved livet som turnerende spillemand i Danmark.

Alle dagens gæster er særdeles aktuelle navne – Esben Kronborg har netop udsendt video til hans seneste single ”Jeg vil skrive en sang”, der fornemt følger op på hans stærke og anbefalelsesværdige 2019 debut på dansk produceret af Troels Skjærbæk (Michael Falch, Poul Krebs, Signe Svendsen o.m.a.).  

Mads Mouritz er lige nu aktuel med Mouritz/Hørslev projektet, der har høstet masser af anerkendelse – blandt andet her på siden – for deres første album i 8 år  ”Lykkelige mennesker” – men har også flere anbefalelsesværdige solo album bag sig – senest “Ympehaven” fra 2016, der blandt andet indeholdt denne langtidsholdbare sommerperle.

Esben Just er aktuel i alverdens sammenhænge, der dufter af New Orleans og entertainment, om det er med et af hans solo show, som en del af SP-JUST-Frost eller som vært ved ’Piano night.’Han elsker at optræde – og har altid glæden og taknemmeligheden ved livet og humoren med. Som journalist Kurt Baagø citerede ham for at sige ved den første koncert på Stars i Vordingborg lige efter genåbningen i starten af maj:

”Hold nu kæft, hvor er det skønt at være ude igen. Det er jo helt vildt. Jeg er simpelthen holdt op med at være krukket, fordi jeg bare er så glad for at kunne være her. Noget har Corona’en da været godt for”

OBS!

Arrangementet i dag den 21.07.21 er gratis, men det skal fortsat hentes en billet via Richters hjemmeside, og er du over 16 år skal der fremvises gyldigt Corona pas.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.