Masser af nyheder lagt på Side 33’s Spotify playlister

”Den danske musikscene blomstrer stadig, selvom krisen kradser"

Fotograf: Madeleine Glindorf

Kampen om opmærksomhed er som sædvanlig stor midt i et forår, der traditionen tro er en ganske travl periode for nye udgivelser.  Nogle vælger at skubbe deres udgivelser, andre udgiver stadig på trods. Det er umuligt at afgøre hvilken strategi, der virker bedst. Og mon ikke under alle omstændigheder at det mest sikre er, at man bare ikke kan planlægge sig til en succes. Men man kan selvfølgelig prøve at sikre sig det bedste udgangspunkt for succes. Og det udgangspunkt er svært midt i en COVID-19 tid.

For punkt 1 er synlighed og ørenlyd – og det er bestemt ikke blevet lettere i denne tid. For selvom at DR – som landets førende public service-kanal er gået op til at spille 80% dansk musik, så er det stadig ikke ligefrem en bredside af forskelligt nyt musik, som der præsenteres på hverken den ene eller anden kanal. Og det er altså ikke fordi at der ikke kommer en masse kvalitativt ud.

Derfor har Side 33’s playlisteudvalg (aka Mads Kornum) igen har de store ører fremme, og skiftet lidt ud blandt de 133 sange på vores tre spillelister (se nedenfor) – for at give et lille indblik i hvor meget forskelligt god (og radiovenligt) musik, der reelt udkommer.
Som altid er vores primære fokus på de danske artister – og derfor vil vi særligt henlede opmærksomheden på at navne som TømrerClaus ”Corona Johnny”, IceAge ”Lockdown Blues”, Myrkur ”House Carpenter”, The Minds of 99 ”Big City Bright Lights”, Kirstine Birk ”Super day for shopping”,  Go Go Berlin ”In the Air Tonight”,  Angående mig ”Vrede kvinder”, Jeg er Jeanette ”Når Sebastian vender hjem”, Tom Bjerg ”Hurtigt ud / hurtigt hjem”, Helene Bak ”Fuel to the Flame”, Aske Jacoby ”Chant”, og Alexander Woods ”Older” er tilføjet ”Nordic” playlisten.

På ”Ro på” playlisten er der også kommet spændende nyt – Christian Hede ”Vi to er ens”, Teitur ”Clara”, Turiq ”Driving”, Karen Kousgaard ”Simple song”, Myrkur ”Reiar”, GRETA ”Wild and young”, Bull  & Hjort ”Hej lille du”, Bound By Law ”Devil’s Burning Whelp” og ikke mindst den underskønne ”Summersnow” fra BlackieBlueBird .

Og så vil vi da ikke undlade at nævne at gode gamle Jackson Browne på smukkeste vis viser at han stadig kan levere en sang af skyhøjt format – tjek hans nye single ”A little to soon to say” på “Rest of the world” playlisten.

Som altid i alt 399 numre at vælge imellem. God lyttelyst

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.