Mathilde Falch klipper selv video til stærk ny single

”Se det brandgode resultatet lige her”

Fotograf: Maria Fremming

I fredags udkom (digitalt) den nye single ”Solen brænder” fra Mathilde Falch. En stemningsfuld sang med god plads til eftertænksomheden. Den indeholder et enkelt, smukt og varmt budskab, der er så åbenbart brug for i denne mærkelige tid. Et budskab om at huske, og ikke mindst sætte pris på den erfarne og gennemtestede kærlighed i et parhold.

Et budskab der også fint kan oversættes til at være bærbart i forhold til de tætte, nære og ’gamle” venner. Brug hinanden, hjælp hinanden og støt hinanden – på nye veje hen imod solens varme stråler. Musikken er atmosfærisk og løfterig – og lover i den grad godt for at Mathilde Falch brænder igennem når hun efter planen udgiver et nyt album til næste år.

Når Corona har presset budgettet helt i bund for de fleste musikere, må der tænkes alternativt – og det  formår et ægte ‘Do It Yourself woman’ som Mathilde Falch naturligvis. Så hun klippede da selv denne musikvideo sammen med optagelser fra svogerens Iphone – der var indfanget selvsamme dag på en stemningsfuld søndagstur i skoven.

Pressefoto

Hvor svært kan det være? Det kan være svært. Meget svært. Men hvor der er vilje er der ofte vej – og nyt håb.  Definitionen på kærlighed findes vel næppe – men for filan da, hvor denne tekst og tilhørende video er et meget godt bud! Når musikåret 2020 skal gøres op hos undertegnede, og årets bedste singleudspil skal kåres er denne med garanti med i opløbet! Så er det sagt.

Sangen brænder igennem på en streaming tjeneste nær dig – og er udgivet via Mathilde Falchs eget lille indielabel ’Just for The Record’.

Og  – Just for the record – så er Mathilde Falch er i absolut fremragende selskab på ”Solen brænder” i form af , Christian Ki på guitar og keys, Adam Winberg på trommer, Jeppe Skovbakke på bas, samt Michel Belli og Charlotte Schultz på kor.  


Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.