Meat Loaf udsat for rygtesmede efter sin død

”Dødsårsagen for den 74-årige rockstjerne er dog stadig ukendt for offentligheden”

Fotograf: Henrik Hildebrandt

Meat Loaf døde torsdag den 20. januar, men den officielle dødsårsag er ikke blevet bekræftet. Han var kendt for at have taget godt for sig af det gode rock and roll liv, og han havde lidt af en række helbredsproblemer, herunder astma og en medicinsk tilstand kaldet Wolff-Parkinson-White, som forårsager en uregelmæssig hjerterytme. Noget han tidligere er opereret for.

Hans sidste officielle live optræden – og iøvrigt den første i fem år – var den 25. september i TV-Showet ‘LIVE ON Huckabee’ hvor han spillede tre numre, som en hyldest til hans ven Jim Steinman, der døde den 19. april 2021. Han optrådte dog også senere som surprise gæst sammen med blandt andre Steve Crooper til bandet Sixwire’s juleshow den 9. december 2021.

I en fødselsdagsvideo-hilsen til en fan i selvsamme måned klagede han over ikke at kunne synge fødselsdagssang, fordi han var i medicinsk behandling for åndedrætsbesvær. Det sammenholdt med interviews, og forskellige udtalelser omkring hans til tider skeptiske holdning til mundbind, vaccine, lockdown osv. har fået rygterne til at svirre i den internationale presse i forhold til om dødsfaldet er relateret til COVID-19. Der er dog hidtil afvist af dem, der stod ham nærmest.

Her på SIDE 33 holder vi os naturligvis kun til hvad vi kan få af fakta. Så derfor retter vi i stedet fokus på nogle stærke og karakterfulde øjebliksbilleder fra nogle af hans besøg i Danmark og Sverige – indfanget af fotograf Henrik Hildebrandt.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.