Mere af alt det gode tilført vores Spotify playlister

"11 danske nyheder på ugens Side 33s Spotify ’Nordic’ playliste"

Fotograf: Brian Selander

Ovenpå dagens OPRÅB omkring den uacceptable ulighed som DR praktiserer via deres musikpolitik – se artikel omkring mathildes online-festival – så er det nok engang en fornøjelse at kunne fylde på med nyt musik til vores tre aktive streaming lister på Spotify. Hele 11 nye danske numre er det blevet på ”Nordic” listen og så et helt nyt nummer fra de islandske verdensstjerner fra Kaleo.

Kald de 11 numre en blandet landhandel eller en musikalsk bredside til os alle – kald dem lige hvad du. Du vælger selv – ligesom du selv vælger dit Soundtrack til dit eget liv. Jo mere musik du har kendskab til – jo bedre mulighed har du for at skabe rammerne for et Soundtrack, som i den grad afspejler dig og det du står for – og som ikke er et Spotify, Side 33 eller nogle helt tredje har valgt for dig – som ofte på baggrund af dybsindige – og ugennemskuelige – dataanalyser.

Vi har så igen måtte vinke farvel til 12 fede numre på ”Nordic” listen – men det kan være at de hen af vejen bliver samlet op på den ”Set i bakspejlet” playliste, som Side 33 inden længe vil præsentere.  

Men på ”Nordic” siger vi velkommen til nye singler fra Blended Brew, Folkeklubben, Gry Harrit, Chresten, Joakim Lykke feat. Kristine Hoelgaard, Mads Mouritz, S. Vestergaard, Stefan Mørk, Kaloe – og så har Skagarack og Søren Sko lige skiftet deres forrige singler ud med et par nye.


På ”Ro på” listen har vi fundet plads til de nye singler fra The Broken Beats, Findlay Brown, James Reyne, Silje Nergaard og ikke mindst norske Ellen Andrea Wang – der med ”Nobody Knows” måske har begået årets foreløbig smukkeste nummer. World, pop og jazz smeltet sammen og præsenteret som musikalsk massage for sjæl og sind.  

”Rest of the World” er også tilført ny energi med tyske Jan Delay, belgiske Lost Frequencies, og så et stærkt amerikansk firkløver i form af Grant Lee Phillips, Ray Wylie Hubbard, Andrew Leahey og fra nyligt afdøde Eddie Money.  

Håber du finder nydelse i disse lister, der har kvalitet og diversitet, som de helt gennemgående nøgleord.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.