Mere lys til øre, øje og sind i aften!

Årets danske koncert 2020 vises LIVE på Facebook

Fotograf: Maria Fremming

Mange danskere følte i går aftes at lyset pludseligt mere end skimtede i stuerne over land og by takket være en sportsbegivenhed, der kunne samle store dele af nationen i en grå tid. For sport og musik kan noget i forhold til at samle mennesker – derfor er det så vigtige ingredienser i vores samfund. Sporten bliver holdt i gang i disse tider. Musikken gør ikke!

Til gengæld kan man tænke tilbage på et 2020 koncertår, hvor der alligevel skete i noget både før COVID-19 og i de perioder med en delvis genåbning af samfundet – kulturlivet inklusiv.

Ser jeg tilbage på 2020 koncertåret blev det til forbløffende få koncertoplevelser med udenlandsorkestre – men dog kan jeg med stor glæde og begejstring tænke tilbage på Bo Kaspers Orkester i DR Koncertsalen den 12.02, Girl Ray i Ideal Bar Vega den 04.03, og ikke mindst måske årets højdepunkt Irish Mythen sammen med M.C. Hansen den 08.10 på Richter i Gladsaxe.

Det faktisk stadig umuligt at lave bare en Top 10 af store oplevelser med danske artister – for pletvist var de der altså – og så leverede de stunder, der – ligesom i går – bare gjorde én stolt af at være dansker – og lykkelig over at vi har en så stor og bredsiddet kvalitet på den danske musikscene.

Lige fra Roskilde Rock Galla med Agathorn, Dieters Lieder og Effy & Eliten til Chuck Berry hyldestkoncert med Billy Cross, Mike Andersen, Ester Brohus, Mek Pek og Michelle Birkballe i front via minderige oplevelser med Total Hip Replacement, ibens, Rikke Thomsen, Thorbjørn Risager & The Black Tornados,  Rovdrift, Jonah Blacksmith, Jacob Dinesen, HUGORM, Ring Them Bells, Falderebet, Jesper Binzer med Band, Malurt, Peter Sommer og så sidst men ikke mindst – manden med hans otte m/k store band – der den 24. september i en udsolgt sal i Falkoners Auditorium – gav det der blev ÅRETS KONCET 2020. Navnet er Lars DK, og hvorfor det var årets LIVE KONCERT kan du læse om i den anmeldelse som ligger her på siden under LIVE menu punktet. Hele herligheden kan du genoplive eller se for første gang, når den redigerede udgave af koncerten i aften vises via Lars DK’s facebook side :

https://www.facebook.com/LarsDKmusik.

Trænger du til en balsam for musiksjælen, fra en musiker, der med sjæl og hjerte giver sit eget bud på hvordan en gensplejsning af Rugsted, Kreutzfeldt og Michael McDonald meget vel kunne tage sig ud, så se endelig med i aften.  

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.