MEW giver eksklusiv klub koncert på RUST I København

“Billetsalget er netop skudt i gang”

Fotograf: PRESSEFOTO Morten Rygaard

Det lille spillested RUST åbner igen for fuld kapacitet fra den 1. september – og i den forbindelse har de gjort lidt at et scoop. De er nemlig tilføjet som et af bare to spillesteder i Danmark, som Mew gæster i forbindelse med deres aktuelle turne. Koncerten på RUST den 1. september afholdes således to dage før at Mew går på scenen til en allerede udsolgt koncert i KB Hallen.

Billetsalget til koncerten på RUST er netop startet her kl. 10 den 18.08.21 via Billetto – og skal vi ikke gætte på at det bliver en begivenhed for de meget hurtige på tasterne!

Jubilæums tournéen tager sit udgangspunkt i, at Mew for første nogensinde spiller ”And The Glass Handed Kites” i sin fulde version live. En tour, der oprindeligt skulle have fundet sted sidste år – på albummets 15-års fødselsdag – men som så meget andet måtte det udskydes på grund af de gældende COVID-19 restriktioner. Men nu er touren altså endelig en realitet.

Med udgivelsen af ”And The Glass Handed Kites” i 2005 red Mew videre på den bølge af succes, der kom med det kommercielle gennembryd ”Frengers” tilbage i 2003. Samtidig cementerede bandet, der i dag består af Jonas Bjerre, Johan Wohlert og Silas Graae, sin væsentlige position på den danske rock scene.

Albummet rummer hits som “Apocalypso”, “The Zookeeper’s Boy” og “Special” – og pladen vandt hele fire priser til Danish Music Awards 2006 – heriblandt prisen for ‘Årets Album’.

På trods af den massive succes er det første gang nogensinde, at Mew fremfører albummet i sin oprindelige og tiltænkte form. Og ikke alene kan publikum glæde sig til at opleve ”And The Glass Handed Kites”. Mew lover nemlig også at despilleren række sjældne B-sider fra tiden omkring indspilningen af albummet.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.