Michael Denner i nyt project

”Denners Inferno lyder af No Nonsense rock af fineste karat”

Guitarist Michael Denner har i hard-rock kredse en særdeles berettiget legende status for sin indsats i band som King Diamond og Mercyful Fate. Dog begge band han ikke længere er en fast del af.

Til gengæld er han klar med et nyt projekt – Denner’s Inferno – der kan ses som en afløser for Denner’s Trickbag, der udgav et råt og ret utraditionelt hard-rock cover-album tilbage i 2013.

Michael Denner selv – naturligvis – og bassist Flemming Muus Tranberg er gengangere fra Denner’s Trickbag og så er den amerikanske sanger Chandler Mogel kommet til sammen med Bjarne T. Holm på trommer.

Det kommende album ”In Amber” bliver udgivet på verdensplan via Mighty Music til November, og som en appetizer er der netop udsendt en EP (i blot 500 eksemplarer) som fængende forspil. Det indeholder tre numre – blandt andet singlen ”Fountain of Grace”.

En single der med overbevisning viser, at det ikke bare er salgsgas til øregangen, når Mighty Music’s A&R mand Michael H. Andersen betegner Chandler Mogel, som en gylden stemme. Det er han uden tvivl – og han matcher perfekt den både storladne, stormombruste og såre simple rock, som Denner’s Inferno indeholder.

Med den single og EP er der i den grad lagt i kakkelovnen med rock af den slags, der ikke kan eller skal overhøres,
og mest af alt taler for sig selv.

Nyd ”Fountain of Grace” pakke ind som gammel skræk video via dette link –

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.