MIKE ANDERSEN I EKSKLUSIVT INTERVIEW

"10 skarpe svar til medlemmerne af ”FÆLLESSKABET SIDE 33”

Fotograf: Sven Levandowsky

MELD DIG IND og modtag stort Mike Andersen interview i det første 11 siders nyhedsbrev for medlemmer.

Et medlemskab koster kun kr. 33 om måneden eller kr. 333 årligt (svarende til 27,75 pr. mdr.) for private. 

I det aktuelle og første nyhedsbrev til ”Fællesskabet Side 33” – bringer vi et eksklusivt interview med Danmarks pt. bedst vinyl sælgende musiker – Mike Andersen. Hvert nyhedsbrev vil indeholde et eksklusivt interview, hvor vi stiller fem aktuelle spørgsmål og fem håndfaste enslydende spørgsmål til artisten.

I den første kategori spurgte vi blandt andet Mike Andersen om følgende –

Du tager til efteråret på en solo turne – men kan jo ikke fylde en hel koncert ud med de 9 numre fra ”One Million Mile”. Hvad kan publikum forvente at høre ud over de nye numre?

”Jeg blander de nye sange med sange fra mit bagkatalog, som så bliver strippet ned til en guitar og min stemme…og en fod der tramper med en gang imellem. Og hvem ved, måske kommer der en helt ny sang med…eller to.”

Og blandt de fem håndfaste spørgsmål gemte sig blandt andre dette –

Hvornår er du sidst selv blevet godt og grundigt musikalsk nyforelsket – og i hvem?

”Valerie June! Jeg hørte om hende sidst jeg var i Nashville, og jeg er blevet kæmpe fan. Hun er rå og fin på samme tid. Hun er både traditionel og moderne. Hendes udtryk er upoleret og stærkt, og hun er helt sin egen!

Det sidste spørgsmål – med de måske mest spændende svar lød:  

Hvis du skulle indspille en hyldest EP, hvor du fortolker nogle af de kunstnere, der har formet soundtracket til dit eget liv – hvilke fem artister ville du så vælge – og hvorfor?

Ja, svaret på hvem Mike Andersen nævner får du kun hvis du inden 01.08 melder dig ind i ”Fællesskabet Side 33” – og bliver berettiget til nyhedsbrev og mange andre gode fælleskabsfordele. Men vi kan da afsløre, at B.B. King naturligvis bliver nævnt – men også to helt legendariske danske musikere – der får følgende ord med på vejen!

-Fordi de efter min mening er de bedste blues/roots sangere Danmark har/har haft. Jeg hører en masse elementer i deres stemmer, fra den amerikanske musiktradition jeg selv har dyrket så intenst, men samtidig er de ultra ”danske”,… det virker autentisk og meget inspirerende på mig! ”

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.