Miriam Mandipira har kun et svar …

”Giv lidt mere kærlighed… også til dagens VIDEOPREMIERE”

Fotograf: Frank Nielsen

Miriam Mandipira er oprindeligt fra Zimbabwe, men bosatte sig i 2007 i Danmark. Siden har hun i overvældende grad gjort en forskel på den danske musikscene.

I de sidste mange år har Miriam Mandipira optrådt i mange forskellige sammenhænge såvel som solist og som gæst, og overalt imponeret med hendes fantastiske og sjælfulde vokal, der ubesværet og naturligt bevæger sig ind og ud af jazz, roots, blues, gospel og soul.

Hun har kunnet opleves med Troels Jensen, Kjeld Lauritsen, Big Creek Slim, Michael Carøe, DR Big Bandet, Tivoli Big Bandet og mange andre. 

I 2019 samlede hun bandet The Soul Family om sig og udgav EP’en ”One”. Den indeholdt fem cover numre, der ikke bare igen igen beviste at Etta James ikke havde levet forgæves, men den tændte også et håb om mere fra Miriam & The Soul Family. For de svingede, var autentisk og levende. Med et andet ord, så var de ren NATURKRAFT.

Det håb bliver til virkelighed. Den 1. september 2023 udkommer nemlig et debutalbum fra Miriam Mandipira & The Soul Family, og det er denne gang med helt nyt materiale.

Første single er ”GIVE A LITTLE LOVING”, som blandt andet er skrevet sammen med selveste Jens Rugsted.  Titlen på sangen siger det hele. I en verden som vores med krig og katastrofer er der kun én ting at gøre: Gi’ lidt mere kærlighed – til alle.

For selvom vi alle ønsker et ‘Still-billede’, så er verden altid i bevægelse. På godt. På ondt. Fakta er at lige nu, er intet er som det var …slet ikke som før, at  du blev henført af en af de mest markante stemmer på den danske musikscene lige nu. Navnet er Miriam – og den fuldfede sound omkring hende leveres af Soul Family;

Søren Skov: keyboards

Martin Stender: guitar

Thomas Fog: bas

Sten “Larm” Rasmussen: trommer

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.