Moderne soul-queen kommer til Store Vega

”LIZZO vender tilbage til Danmark til November”

Fotograf: ALBUM COVER

Vi har allerede her på siden – via Claus Vittus stemningsrapportager – kunne læse om en del af de store oplevelser, som der var på årets Roskilde Festival.

Men der var også et par stykker han ikke nåede, men som fra andre sædvanligvis pålidelige kilder fremstår, som nogle af årets uforglemmelige højdepunkter.

Dem der ikke lige var i audiens hos His Bobness kunne f.eks. i stedet opleve den Colombianske trio Ghetto Kumbé, der var et både moderne og traditionelt rytmisk festfyrværkeri langt ud over det sædvanlige. Med en hypnotisk energi – ladet op på afro-caribiske rytmer lagre – og et farvestrålende outfit med masker og fantastisk lysshow – skabte de omkring den lille Gloria scene en magisk dance style stemning, som borede sig langt ind i krop, sjæl og sind. Lad dem meget snart finde vej mod Danmark igen. 

En af disse uventede oplevelser, som Roskilde Festival stadig er forsvarende danmarksmestre i. Ikke helt så uventet, men alligevel en kærkommen overraskelse var også koncerten med Lizzo, der efter sigende gav en af disse koncerter, hvor alt peaker og popper – og hvor alle tilstedeværende bagefter bare er lykkelig for at kunne sige ”jeg var der”.

Hendes udgangspunkt er soul – med et twist af rap og gospel – og så rummer hun masser af musikalitet, humor og en stor potion personlig karisma, hvilket også høres klart og direkte på hendes tredje album “Cuz I Love You”, der udkom tidligere på året.

Hun kommer heldigvis tilbage til Danmark, og giver koncert den 19.11.19 i Store Vega. Mon ikke man bare skal være der? Billetsalget starter den 12.07 kl. 10.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.