Mukherjee i internationalt samarbejde

"Gæster ny single fra Dean Owens – og er med på LIVE STREAM i dag kl. 21"

Fotograf: Søren Lynggaard Andersen.

I dag udkommer singlen ”Let The Day In” med den skotske singer/songwriter Dean Owens, der har et godt og loyalt publikum i såvel UK som i dele af USA.

Singlen er skrevet sammen med Oscar Mukherjee på turen til The House of Songs i USA tilbage i januar. En oplevelsesrig tur, som tur du kunne læse nærmere om i opslag her på siden den 19. marts – https://side33.dk/mukherjee-har-stadig-huset-fuld-af-sange/

Oscar Mukherjee medvirker som gæst på singlen, ligesom Peter Dombernowsky og Rune Kjeldsen gør det. Sidstnævnte har i øvrigt har turneret med Dean Owens tilbage i starten af dette årtusind.

Det et meget klassisk og stilfuldt singer-songwriter nummer – som er behagelig lytning – men som også ligger noget fra den musikalsk vej som Mukherjee i eget navn og med eget drømmeband arbejde på.


I anledning af singlen – der vil blive udgivet via Bandcamp – og også vil være en del af den aktuelle ’Single File’, The Dean Owens’ singles collection ” – https://deanowens.bandcamp.com/  – vil Dean Owens og Oscar Mukherjee sammen med Graham Weber , der stod for ’House of Songs” turen i januar – og selv er aktiv i det Tom Petty klingende band Western Youth – give en streamet koncert i aften.  

Oscar Mukherjee opholder sig pt. i sommerhus og bidrager med sin andel i koncerten derfra.Den bliver sendt kl. 21 dansk tid via Channel 7aFacebook, Twitter, YouTube og Twitch.

Og hvad Oscar Mukherjee ellers går og arbejder med – og hvem det er han kalder sit drømmeband, fik vi en god snak med ham om over telefonen, og resultatet af det kan du læse mandag her på siden.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.