Mukherjee i internationalt samarbejde

"Gæster ny single fra Dean Owens – og er med på LIVE STREAM i dag kl. 21"

Fotograf: Søren Lynggaard Andersen.

I dag udkommer singlen ”Let The Day In” med den skotske singer/songwriter Dean Owens, der har et godt og loyalt publikum i såvel UK som i dele af USA.

Singlen er skrevet sammen med Oscar Mukherjee på turen til The House of Songs i USA tilbage i januar. En oplevelsesrig tur, som tur du kunne læse nærmere om i opslag her på siden den 19. marts – https://side33.dk/mukherjee-har-stadig-huset-fuld-af-sange/

Oscar Mukherjee medvirker som gæst på singlen, ligesom Peter Dombernowsky og Rune Kjeldsen gør det. Sidstnævnte har i øvrigt har turneret med Dean Owens tilbage i starten af dette årtusind.

Det et meget klassisk og stilfuldt singer-songwriter nummer – som er behagelig lytning – men som også ligger noget fra den musikalsk vej som Mukherjee i eget navn og med eget drømmeband arbejde på.


I anledning af singlen – der vil blive udgivet via Bandcamp – og også vil være en del af den aktuelle ’Single File’, The Dean Owens’ singles collection ” – https://deanowens.bandcamp.com/  – vil Dean Owens og Oscar Mukherjee sammen med Graham Weber , der stod for ’House of Songs” turen i januar – og selv er aktiv i det Tom Petty klingende band Western Youth – give en streamet koncert i aften.  

Oscar Mukherjee opholder sig pt. i sommerhus og bidrager med sin andel i koncerten derfra.Den bliver sendt kl. 21 dansk tid via Channel 7aFacebook, Twitter, YouTube og Twitch.

Og hvad Oscar Mukherjee ellers går og arbejder med – og hvem det er han kalder sit drømmeband, fik vi en god snak med ham om over telefonen, og resultatet af det kan du læse mandag her på siden.

Leave a Replay

Vil du være en del af ”SIDE 33"?

Få Nyhedsbreve og andre fordele. Skriv dig op her, og hør nærmere.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.