Musikalsk solcreme på en gråvejsdag

”Ny single fra Jacob Bellens & M.I.L.K er lyden af et sensommerhit"

Fotograf: Mads Kornum

“A negative mind will never give you a positive life” lyder budskabet fra den danske sanger og sangskriver Jacob Bellens, der igennem et par årtier har imponeret i såvel I Got You On Tape, i Murder, og ikke mindst som solist. Senest med albummet ”My Heart Is Hungry And The Days Go By So Quickly” (2020), med et af det års bedste bud på en vaskeædet sommerhit ”Summer Sadness”

Siden det album har Bellens på vanlig nysgerrig vis arbejdet med flere forskellige samarbejdspartnere – sidste år Jungleugle, omkring nummeret California – og tidligere i år var det singlen Closer sammen med Nonsens, der rykkede en tættere på en artist, der altid er i bevægelse, og på farten efter de gode positive vibrationer.  

Der er jo nok at tænke over som verden har udspillet sig siden 2020 med Corona pandemi, krige, naturkatastrofer, inflation m.v.

I den forbindelse er det så nemt at blive fanget i bølger af overtænkning. Så med sin nye single “Doing Fine” opfordrer Jacob Bellens lytterne til at slappe af, ånde ud og lade være med at være så hård ved sig selv. Mon ikke Your Doing Fine, hvis du for alvor kigger efter i spejlet?

På den single samarbejder Bellens med den spirende dansk kunstner M.I.L.K , der tidligere på året i eget navn har udsendt et par stærke iørefaldende singler selv. Senest ”Silly Rabbit – og før den ”Put Your Heart On Mine” – en smuk duet med Eee Gee. Hvis du i tvivl om lyden af et ‘perfect match’, så giv lige den en chance!

”Jeg spurgte Emil (M.I.L.K.) på Instagram, om vi skulle lave et samarbejde uden at kende ham, udover at have mange fælles venner. Han var med på ideen fra første kontakt, og sangen passer perfekt til ham, da hans smag er så solrig og glat”

Jacob Bellens

“Doing Fine” bygger på en glad og optimistisk melodi med masser af solfaktor, og med sin fløjlsbløde stemme booster Emil Wilk aka M.I.L.K. sangens positive og håbefulde betydning: uanset hvor svært livet måtte være, har nogen et eller andet sted sikkert haft det på samme måde, så du er ikke alene.

“Det er en sang om at lære lidt hver dag og leve dit liv, uanset omstændighederne. Om at give slip på de bekymringer, du har, hvor skamfulde eller uforståelige de kan være, se dine problemer i øjnene og indse, at vi alle har en bagage.

At det ikke hjælper dig at slå dig selv, og at du gør det okay”

– Jacob Bellens

Et vigtigt budskab til de fleste af os i en bekymringstid. Ikke mindst så længe musikken spiller så lyttelækkert som her. Dette nye samarbejde fungerer mildt sagt mere end fint, og spiller sig ud som et oplagt næstekærligt sensommer hit.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.