Musikken spiller også videre i resten af verden

”Se videoer til nye playlistenumre med Paul Kelly & Paul Grabowsky, Matt Rollings, Melody Gardot, Allman Betts Band, Louise Goffin og Stoppok”

Fotograf: PRESSEFOTO

Som nævnt tidligere i dag så lancerede og omtalte vi i søndags alene vores seneste Spotify playliste ”Solfaktor 33”, men det betød nu ikke at vi ikke også opdaterede vores andre lister.

Fire nye numre blev tilføjet vores ”Ro på” spilleliste og 16 på vores ”Rest of the World”. På sidstnævnte liste var der dog tale om at en del kunstnere fik udskiftet de numre, de i forvejen var på listen med – f.eks. Neil Young, Bob Dylan, Will Hoge, og Mike Zito, der har haft så meget blues over hele COVID-19 stemningen, at han har udgivet et helt album med titlen ”Quarantine Blues””

Ellers er det bare af konstatere at singleforløbere for kommende nye album med Allman Betts Band (ja, det er den næste generation af Allman Brothers), Paul Weller, Bruce Hornsby og Colter Wall tegner et billede af noget godt – ligesom vi også med sindsro kan afsløre at det ikke er det eneste fede nummer vi har plukket fra nye album med Louise Goffin (datter af Carole King og Gerry Goffin), britiske Hannah White and the Nordic Connections, samt tyske Stoppok, hvis flotte 2019 album “Jubel” desværre dengang gik helt uden om radaren hos os.

Sidst men ikke mindst er der kommet tre singleudspil, som endnu ikke lægger sig op af meldinger om kommende album. Man har dog love at håbe for først og fremmest er det en fornøjelse at høre Eric Clapton og Kenny Garrett gæste cubanske Pedrito Martinez så mesterligt på singlen ”yo Si Quiero”, der i den grad er musik, der får lov at folde sig ud. Så er der den talentfulde rising-roots-country-star Michaela Anne – som fans af Margo Price bør holde øre til – og ikke mindst den nye single ”Good Times”.

Vi håber bestemt også på gode tider, og tiden føles i hvert fald godt brugt i selskab med Atlantic Popes, der er velkomponeret elektro-pop fra det tidligere Alphaville medlem og medstifter Berhard Lloyd og sangeren Max Holler. De er tilbage med ny single – 19 år efter debut CD’en – sender et klart livstegn afsted med ”Hold On”.
På “Ro på” spillelisten er der kun fire nyheder med – til gengæld er det nogle af de numre, der næsten har healende effekt – ikke mindst Melody Gardot – og hendes COVID-19 relaterede “From Paris With Love” gør en forskel på øregangen, men fine bidrag fra Matt Rollings i godt selskab med Alison Krauss og Vince Gill, og den legendariske australske singer/songwriter Paul Kelly i nyt samarbejde med pianisten Paul Grabowski skal man bestemt heller ikke kimse af. Sidste tilføjelse er fra Jessie Wagner – hende fra Little Steven & The Disciples of Soul – og det et nummer, der fint viser at hun også har en lille charmerende ballademager i sig.
Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.