Når stemmen viser vej fra Viborg til Falster via hele verden

“Theresa Rex har stemmen til bade jazz, pop og dance!”

Fotograf: PRESSEFOTO

Hvis stemmen har den rigtige klang, så behøver vejen til 500 millioner afspilninger på Spotify ikke at være så lang.

Og dog. For der gik rent faktisk cirka et år fra at musikproduceren Peter Bjørnskov tilfældigt hørte Theresa Rex stå og synge jazzballader på et torv i Århus – og udvekslede visitkort – til at der virkelig skete noget.  

For hendes stemme – med den mørke jazzglød og særlige klang – viste sig at passe perfekt til nummeret Solo Dance”, som blev udsendt i navn af en af verdens mest hørt DJ’s/producere – danske Martin Jensen.  

Sangen har i skrivende stund 528.680.724 afspilninger på Spotify. MenTheresa Rex var ikke nævnt som sangerinde – hun var blot en lidt hemmelig ingrediens. Men sikke en!

Hun har nu fulgt succesen op med tre fine pop singler – der ikke er kompositoriske mesterværker – men som alligevel mærkes som friske pust på pophimlen, hvor de store og markante stemmer ikke ligefrem er dem, der optager mest plads.  

Det lyder som om 29-årige – Theresa Schæfer – oprindeligt fra Padborg – nu bosat i et kollektiv Viborg – stadig har sig selv med når hun optræder og leverer som Theresa Rex.  Alt er dog ikke musik – for ved siden af musikken, læser hun til bioanalytiker i Århus.

Vil man høre hendes fremragende stemme live er der en god mulighed lørdag den 03.08.19, hvor hun er en del af den gratis to dages musikfest ”Mens vi venter på torvet” i Nykøbing Falster.

Hun skinner op på et program, hvor hun i tidsrummet 19-22 deler scene med blandt andre Barbara Moleko og Jokeren. Ud over de mere kendte hovednavne på plakaten skal det bemærkes, at der også gemmer sig lidt eksotisk krydderi for det nysgerrige musikøre med navne som Louise Dubiel, Johan Solo og Ejrup/Boding Blues Band – se program.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.