Nicklas Sahl er gæst når Tina Dickow optræder i Tivoli

"Nyt sangskrivertalent overskygges ikke af popstjernedrømme"

Fotograf: ALBUM COVER

Når der på fredag den 19.07.  igen er Fredagsrock i Tivoli i København er Hovednavnet Tina Dickow næppe en der kræver nærmere præsentation. Hun har siden det folkelige gennembrud i 2005 med albummet ”In the Red” været bredt kendt og elsket for sin melankolske og altid søgende og ofte iørefaldende pop-folk.

Sidste år udgav hun albummet ”Fastland” – og det er med det som udgangspunkt , at hun – sammen med sit band – indtager scenen på Plænen i Tivoli. Selvom der ventes mange mennesker – bliver der nok god plads til fællessang når der også luftes ud i bagkataloget, og så bliver der også plads til en special guest på scenen – nemlig den 22-årige up-coming artist Nicklas Sahl.

Han er kommet stærkt fra land med singlerne ”Hero”, ”New Eyes” og ”Planets” alle hentet fra debut EP’en ”Planets” – der udkom i en Limited Edition på Record Store Day. Og så har han allerede live – både som solist og med band – ikke mindst her i sommerens løb på flere festivalscener – bevist sit værd.

I modsætning til mange andre jævnaldrende unge mænd med popstjernedrømme kan man hos Nicklas Sahl tydeligt fornemme en ægte singer/songwriter, der som noget af det mest naturlige i verden , ved hvem en mand som James Taylor er! Ja, alene af den årsag fortjener han da lige lidt ekstra opmærksomhed herfra.

Nyd her en rå og akustisk live udgave af den nye single ”If I Killed Your Night”

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.