Nicklas Sahl tilføjet til Rock for hjemløse

"Støttekoncert byder på en bredside af musikalske nytårsgodter"

Fotograf: PRESSE

For et år siden blev Rock For Hjemløse afholdt for første gang i et totalt udsolgt Hotel Cecil i København. Koncerten – der var arrangeret af ejendomsmægler Camilla Lindhard og musiker Søren Andersen – gav et overskud på 151.000 kr., som blev udbetalt til projektet Hellebroen, der i 2019 i Valby etablererede herberg, værested og udslusningsboliger for unge hjemløse.

De gentager nu successen – denne gang i Store Vega – og også denne gang er der tale om en støttekoncert, hvor hele overskuddet fra aftenen går ubeskåret til hjemløse. Det vil i år være muligt for organisationer, der arbejder med hjemløse i København, at søge penge, og når koncerten er afholdt, vil bestyrelsen for foreningen bag fordele overskuddet blandt de organisationer, der har søgt.

Der skulle også være god chance for overskud på begejstringskontoen når så stærke og dog så forskellige navne som Tim Christensen, Sanne Salomonsen, Michael Falch, Patrick Dorgan, Nicklas Sahl, og Electric Guitars går på scenen. Aftenens vært er Clement Kjersgaard.

Nicklas Sahl er aktuel med hans første single på dansk “Hvis jeg kunne blive som dig” – hentet fra filmen “Kollision” – og det er mildt udtrykt lidt af en “first-timer” han der har begået. Tjek selv.

Electric Guitars (feat. Søren Andersen) ønsker sig vidst nok kun guitarer til jul – men mon ikke også de ønsker, at møde op i det nye år den 04.01.20 til et helt fyldt VEGA.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.