"Eddie Money udskyder comeback album pga. sygdom"

Fotograf: ALBUM COVER

Hvis man er til klassisk amerikansk rock – med en forkærlighed for den gyldne periode fra slut 70’erne og 80’erne – så ved man nok hvem den efterhånden 70-årige Eddie Money er. Han er en af branchens lige-ud-af-landevejen rock og rullende arbejdsmænd – der fik flere markante hit-singler i hjemlandet USA, og leverede flere stadig lytteværdige album i perioden.  Han blev dog aldrig så stor, som f.eks. de relaterede artister Bob Seger, Southside Johnny, og Huey Lewis – og han har i dette århundrede siden levet en ret anonym tilværelse, hvor det kun er blevet til en enkelt album med cover numre tilbage i 2007.

Nu er han dog klar med sidste førte studiealbum i 20 år med nyt materiale – indspillet blandt andet med datteren Jesse Money – der ligesom sønnen Dez Money, også er i gang med at forsøge at etablere en musikkarriere i eget navn.

Albummet ”Brand New Day” skulle være udkommet den 19.07. men er blevet udskudt fordi Eddie Money tidligere på måneden blev ramt af et alvorligt hjertetilfælde. Familien har meddelt, at prognosen er god i forhold til at Eddie Money kommer sig, men lige her og nu er fokus kun på helbredelse. Derfor er både album og den efterfølgende turne udskudt på ubestemt tid.

Se video til titelnummeret via dette link  

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.