Ny live stream koncertserie for rockfolket

“Freddy And The Phantoms åbner Lockdown Rock Sessions”

Fotograf: Brian Selander

I morgen – fredag den 24.04 – kan man i den grad rocke med foran skærmen – når Freddy And The Phantoms på selve udgivelsesdagen for deres nye album – det allerede bredt hyldede “A Universe From Nothing” skruer op for charme, selvtillid og den lækre hard rock i forstærkerne og indvier det nye spændende livestream koncept “Lockdown Rock Sessions” – der sendes fra Karosserifabrikken i Helsingør.

Koncerten er den første af en række rock aftenener – hvor man allerede lørdag vil kunne opleve hardrockerne Superloader, og i maj måned heavy metal bandet Statement og de psykedeliske beatrockere fra Den Syvende Søn, med tidens måske bedste danske rocksanger i front – Michel Belli.


Frederik Schnoor fra Freddy and the Phantoms udtaler inden premieren:

“Det er et ekstremt kærkomment koncept som Anders og co. fra Karosserifabrikken lige nu blænder op for. Jeg er sikker på at både publikum og musikere savner liveoplevelsen mere end nogensinde lige nu – og det at vi kan levere et fuldtfedt liveshow med flere kameravinkler, ordentlig live lyd og lys til de sociale medier – giver et godt supplement til de mange akustiske og lidt mere lofi initiativer vi ser lige nu på fx. Facebook “

Anders Nannerup fra Karosserifabrikken supplerer med disse ord:

Karosserifabrikken er funderet på passion for musikken, og i denne lidt kaotiske tid er vi nødt til at gå andre veje end normalt når musikken skal formidles mellem artister og publikum. Vi hungrer efter at få gang i livemusikken igen og ambitionen er at kunne tilbyde den bedste live oplevelse som den nuværende situation giver mulighed for. Som bonus giver det forhåbentligt artisterne mulighed for at holde sig tæt på deres fans uanset om de bor i Danmark eller udenfor landets grænser.”

LIVESTREAM KONCERTENE vil kunne ses via : https://www.facebook.com/Karosserifabrikken
Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.