Ny rockfestival bliver ikke til noget i år

”Cannonball Festival udskydes til næste år - og de fleste hovednavne rykker med"

Fotograf: Henrik Hildebrandt

Den 4. september skulle der have været rocket igennem til en frigjort fuldfed fadølsfest i Næstved. Der var gjort plads til 5.000 gæster, men billetsalget var ikke i nærheden af det tal, til trods for stærke og leveringsdygtige navne som DAD, Kellermensch, The Sandmen, Søren Andersen, Junkyard Drive, Timechild, Lucer og VA ROCKS (SE).

Det har arrangørerne taget konsekvensen af og rykker festivalen til næste år – nærmeste bestemt den 21. maj 2020.

Cannonball har fra starten været en vision om at levere den store, fuldfede, frihedsfest uden restriktioner og et symbol på en tilbagevenden til store, fede musikevents. Det er fortsat visionen – og vi vil ikke gå på kompromis med publikums oplevelse af vores første festival.

Der er fortsat en del usikkerhed om corona, og delta-varianten skaber pt. bekymringer i både ind og udland. Vi synes ikke, vi er der mht. corona, hvor vi gerne vil være. Publikum vil ikke kunne føle, at de kan give den fuld gas.

At afholde Cannonball under de forhold – ikke mindst de mentale – vil ikke være afslappende nok for hverken publikum eller os. Fokus bør være på musikken og festen og til maj næste år er vi sikre på, vi står et sted, hvor Cannonball kan blive det brag af en begivenhed, som vi alle ønsker”, udtaler talsmand Erling Daell.

Det fulde lineup til den 21 maj 2022 ligger klar mandag d. 30 August   – men den foreløbige plakat afslører at hovedparten af de førnævnte hovednavne stadig er på plaketten næste år.  

Lad os krydse fingre for et FORÅR, der må blomstre til FULDFED ROCK, FADØLSFEST og FRIHED for FULDT HUS.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.