Ny video fra Jon Pold Synergy

"Internationalt rost dansk album totalt overset af DR"

Fotograf: ALBUM COVER

Side33 elsker at være i omdrejninger, også når det er på ”#45”, som det er tilfældet i den nye video fra Jon Pold Synergy.

E t nummer, der primært er instrumentalt, og hentet fra albummet ”On”, som vi tidligere har sendt gode og varme anbefalinger efter her på siden. Albummet har da også i internationale kredse modtaget stor ros og en del airplay, ligesom spillejob i Tyskland også har modtaget positiv omtale.

Det har dog pudsigt nok hverken åbnet døve ører eller døre til radiofonisk formidling her i Dannevang. DR P3, P4, P5 eller P6 har i hvert fald ikke fundet det relevant, at spille numre fra det ellers meget varierede og vedkommende bud på hvordan prog-rock/pop kan lyde anno 2019.

P’et står åbenlyst hverken for prog-rock eller progressiv tilgang til indhold på sendefladerne. Sendeflader, der efterhånden lyder mere og mere af fyld og topstyret kassetænkning, end af public service og bred musik formidling.

Men musikken lever heldigvis også på trods. Jon Pold Synergy kan næste gang høres LIVE den 17.05 opvarmning til Ida Nielsen i Amager Bio.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.