Nysgerrig på musik? – så tjek da lige Camille Wengel ud!

”Et lysende talent letter i fine, sanselige og mørke soundscapes”

Fotograf: PRESSEFOTO

I 2021 satte vi godt 400 forskellige artister på vores ”SIDE 33 – ALT GODT – HJEMME” playliste på Spotify. Den unge sangerinde Camille Wengel fra det kreative miljø i Svendborg på Fyn var i første omgang ikke en af dem. Hun var fløjet uden om radaren med sine to singler ”Urolige hjerte” og ”Ravn”.   

Hun skriver dansksproget eksperimenterende og stemningsfuld indie-pop med dansksprogede tekster om at bryde med normer og grænser. Den seneste single ”Ravn” er fortællingen om at “springe ud i det vi drømmer om”, og er naturligvis nu tilføjet vores playliste.

Det upolerede elektroniske lydunivers e skabt i samarbejde med musiker og komponist Kristoffer Thomsen, som hun også arbejdede sammen med i duoen Mantra R, der udsendte singlen”Sort røg” i 2020.

Det atmosfæriske og melankolske udtryk er videreudviklet på ”Ravn”, der mærkes både dragende, drømmende, frit svævende og poetisk. Det er nøgent, ægte, ærligt og stemningsfyldt, og resulterer i en af den slags helstøbte lytteoplevelser, hvor lyrik, stemme og musik smelter sammen i et sansefuldt og levende udtryk, der i den grad gør indtryk.

Jeg tænker lidt, at hvis man har man savnet en artist i tomrummet imellem Kira Skov og Dorthe Gerlach, så er Camille Wengel et ganske godt bud på at fylde det ud.  

Det bliver derfor spændende at følge hvad hun byder på i 2022, men foreløbig er det da bare at nyde hendes to stærke afsæt af singler fra 2021, den første udgivet under hendes alias Hunkøn.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.