Nyt band lader musikken lette selv

”Flyv fugl holder lav profil med høje ambitioner"

Fotograf: PRESSEFOTO

Til tider dukker de op, de der numre, hvor musikken mest af alt taler for sig selv, og du derfor egentlig ikke behøver vide så meget mere.

Det nye band Flyv Fugl har foreløbig valgt at satse på at det er nok. De har derfor udsendt deres første single “Dine øjne” uden en lang pressemeddelelser og iøjnefaldende pressefoto.

Til gengæld er den aktuelle single af den ganske iørefaldende slags. En alternativ kærlighedssang, der handler om at falde pladask for et andet menneske imod sin vilje. Et af den slags numre, hvor det er ret svært ikke at blive ramt af det fede feat, den gode vibe, de flyvske klangflader, den funky bas, og den dragende vokal.

Det er da også en flok etablerede og rutinerede folk, der står bag, og som normalt slår sine musikalske folder i flere andre sammenhænge. Ingen nævnt, ingen glemt – ja, det skulle da lige være at “Dine øjne” er mixet af den gode Thomas Alstrup fra Jonah Blacksmith.   

I denne nye sammenbragte sammenhæng vil dette hold gerne vise hvad resultatet af deres fælles kærlighed til 80’ernes elektropop bliver, når den fragtes og fortolkes i en lige luftlinje til 2023 på 1st class.

Det er derfor med hånden på hjertet, hovedet i skyerne og fødderne på jorden at Flyv Fugl nu inviterer dig til at lytte med på ”Dine øjne” i sin reneste form.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.