Nyt bud på musikhistorie fra Sweet Silence studiet

”Den originale AC/DC-sanger Dave Evans er klar med ny single med dansk hjælp”

Fotograf: PRESSEFOTO

Den dansk/engelsk/georgiske sanger/sangskriver Nick Robinson (tidligere kendt som Nicholas Hill) blev sidste år kontaktet af den australske sanger Dave Evans. Det er der nu kommet et regulært samarbejde ud af, som i første omgang resulterer i singlen Guitarman, der er skrevet af Nick Robinson.

B-siden af singlen bliver en heavyrock version af Elvis’ Heartbreak Hotel. Et nummer Dave Evans i sin tid spillede LIVE med AC/DC, men aldrig indspillede.

Dave Evans var den første forsanger i AC/DC, og var med på gruppens første to singler Can I Sit Next To You Girl og Baby, Please Don’t Go. Men i oktober 1974, mindre end et år efter AC/DC’s første koncert, var Evans ude af bandet, og han blev erstattet af Bon Scott, og resten er musikhistorie af en helt anden kaliber.  

Siden har Dave Evans været sanger i andre bands, og haft en solokarriere, der dog aldrig har kastet den helt store opmærksom af sig. Men nu håber og tror han på at den nye danske forbindelse kan skabe ny historie. I samarbejdet med Nick Robinson – og ikke mindst producer Flemming Rasmussen fra Sweet Silence Studiet er der således nu skruet op for ambitionerne.

Foto: Maria Fremming

Den aktuelle single er indspillet i det legendariske studie med danske musikere, og udsendes via det Argentiske label Chrystal Records fredag den 10. juni 2022, og efterfølgende skal der komme en EP i slutningen af august og et album i december 2022.

“Flemming really got the best out of my vocals especially at the end – the big finish and the guitar work was so intense and perfect”

– Dave Evans

Sidste år Evans et nyt opsamlingsalbum kaldet “BADASS Greatest Hits”. Albummet indeholder 20 numre, inklusive hans version af “Rockin’ In The Parlour”, sangen, der oprindeligt udgjorde B-siden af ​​”Can I Sit Next to You Girl”-singlen.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.