Nyt E-LIVE koncert tiltag i store startproblemer

”Mathilde Falch aflyser pga. det tekniske set-up var ikke på plads”

Fotograf: PRESSE

I aften skulle Mathilde Falch Band med gæster være gået på scenen i et nyt online koncept, der mod betaling for den enkelte koncert skulle have givet seerne – ud over en god teknisk kvalitet – lige lidt ekstra omkring selve koncertafviklingen og i mødet med artisten inden koncerten. Men koncerten blev aflyst dagen før med følgende begrundelse fra Mathilde Falch:

”Jeg er virkelig ked af at måtte meddele at koncerten torsdag på E-liveconcert.com er aflyst pga tekniske og interne udfordringer i firmaet. Jeg havde sagt ja til at testkøre en maskine der endnu ikke var klar til at køre”

Firmaet bag – E LIVE Concert – har ikke kommenteret aflysningen, men bekræfter i en kort info på deres Facebook side at folk, der havde købt billet, får deres penge retur.   

Der var ellers lagt op til en koncert hvor Mathilde Falch Band skulle have haft gode gæster som Michael Falch, Signe Svendsen og Michel Belli på scenen.

Der var sågar lagt op til en verdenspremiere på et nyt Michael Falch nummer på engelsk. På hans Facebook side skriver han som ledsagende tekst til et videoklip fra øvelokalet således:   

”Her er et lille plaster på såret for jer, der havde tænkt jer at se den streaming-koncert torsdag, der er blevet aflyst: En max. primitiv iPhone-øvelokale-demo af en regulær, lille verdenspremiere på et af de numre, vi skulle have spillet. ‘SLEEP TIGHT TONIGHT’, hedder den. Ja, den er på udenlandsk, for en del af min ‘corona craze’ viste sig ved, at jeg uden varsel pludselig skrev 12 nye, små, naive sange på engelsk.”

Ja, der tænkes mange tanker i en presset kulturverden. Hvordan kan vi få gang i musikken – hvordan kan der sikres et hæderligt indtægtsgrundlag till alle i fødekæden, og hvordan kan vi sikre, at så mange seere som muligt også tilbydes et produkt de kan og vil betale. Der er ingen lette løsninger, men der er en masse kreativitet i branchen, så mon ikke nok vi skal se nogle tiltag , der kommer noget bedre fra start end e-liveconcert.com!  

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.