Nyt hovednavn på KUN FOR FORRYKTE FESTIVAL 2021

"TEN YEARS AFTER afløser The Zombies, der dog giver ’erstatningskoncert’ i Helsingør”

Fotograf: Claus Munk Christensen

Den unge festival i Stubbekøbing Kun For Forrykte Festival har måtte ændre på næste års festivalplakat, der ellers var offentliggjort med fuldt program, idet hovednavnet The Zombies har måtte lave helt om på deres turneplaner for 2021 pga hele COVID-19 situationen.

Det betyder til gengæld at de i stedet kommer til Danmark den 26. april 2021, hvor de giver koncert på Kulturværftet i Helsingør. Og som en ekstra cadeau til dem der havde købt billet til festivalen for at se The Zombies, så får disse billetindehavere rent faktisk mulighed for at kunne bestille en gratis billet til koncerten.  


Festivalleder Frederik Schnoor udtaler:

”Vi har gjort vores yderste for at ingen skal føle sig snydt – og derfor er vi meget glade for at kunne meddele, at alle billetkøbere m. partout og lørdagsbillet kan bestille en gratis koncertbillet til The Zombies koncerten på Kulturværftet i Helsingør . Alle billetkøbere modtager yderligere info pr. mail, og tilbuddet er gældende de næste 30 dage”.

Mon ikke det sikrer at der stadig er ”peace, love og understanding” i alle geled. Det håber vi.

Det bliver så et andet legendarisk navn, der bliver hovednavn på næste års festival – nemlig Ten Years After. De kommer i en opstilling, der tæller de to originale medlemmer Chick Churchill og Ric Lee, samt bassisten Colin Hodgkinson (Spencer Davis, Alexis Korner, Peter Green, John Lord, Charlie Watts, Whitesnake, Chris Rea) og den unge fantastiske guitarist og sanger Marcus Bonfanti – som i den grad løfter arven fra salige Alvin Lee.

I 2021 fejrer bandet 50 året for deres album-milepæl “Cricklewood Green” med numre derfra, samt klassikere som “I’d Love To Change The World”, “Love Like a Man”og naturligvis “I’m Going Home”.

Derudover har festivalen efter massivt pres fra vores publikum og gæster atter booket Steppeulvene anno 2021 i form af Stig Møller, Preben Devantier og den nye “ulveunge” Eik Skibdal. En konstellation, der i 2019 på den første Kun For Forrykte Festival i den grad viste en forbløffende form, der i den grad tog alle tilstedeværende med storm.

Frederik Schnoor uddyber:

“De her tider vi lever i lige nu, kræver en helt uhørt evne til at omstille sig. Først var jeg mildest talt ulykkelig over The Zombies aflysning, men den kombination vi nu har landet, hvor det udsultede hippierockpublikum i sidste ende kommer til at få i både pose og sæk – ja, det er jeg og min festivalstab simpelthen så lykkelige for. Og så vil jeg altså lige sige én ting til alle skeptikere derude – Alvin Lee er jo desværre ikke hos os mere, men jeg kan love jer for, at Marcus Bonfanti på alle planer er en musiker helt på højde med Lee, og så er han tilmed også en blændende bluessanger, som tilfører sit helt eget udtryk til de klassiske sange. Det skal kort sagt opleves! “

Pressefoto

Dermed tegner programmet for Kun For Forrykte Festival 2021 til at blive præcist så legendarisk, som man kunne ønske sig. Festivalen kan da også allerede nu melde om halvvejs udsolgt på alle billethylder, så hvis man tror på en festivalsommer næste år, er det bare om at sikre sig billetten nu.

Billetter kan bestilles via https://billetto.dk/e/kun-for-forrykte-festival-2021-billetter-388861

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.