”To aflysninger til Tønder Festival og et par gode erstatninger”

Fotograf: PRESSEFOTO

Ligesom stort set andre større festivaler rammes også Tønder Festival også af et par afbud – her en måned før festivalstart den 25. august .

Det Walisiske band 9Bach har meldt fra pga. sygdom. De erstattes af irske Ciaran Ryan Band, som er kendt for et særdeles energifyldt liveshow.

Ciaran Ryan er en ægte banjo virtuos og sammen med hans band udvider han grænserne for banjoens musikalske udtryksformer, selvom udgangspunktet er traditionelt irsk. Han var et af de stiftende medlemmer af world-folk bandet Dallahan, og har desuden gennem det seneste årti været en flittigt benyttet sideman i adskillige sammenhænge. Senest har han været i studiet med Skerryvore i forbindelse med arbejdet med deres kommende album.

I 2019 udgav han det glimrende album ”Banjaxed” og i år har han udsendt singlen ”The Shepherd”.

Amerikanske Ian Noe, der senest gæstede festivalen i 2019, og er en af de artister, der er udset til at videreføre stafetten fra John Prine må desværre også aflyse hele sin sommerturné pga. sygdom.

Han erstattes af en anden Tønder Festival kending, Dylan LeBlanc, ligeledes fra USA. Dylan LeBlanc har fire stærke americana orienterede album bag sig, og optrådte senest ved Tønder festivalens ’Very Friendly Take Over’ på Balders Plads i forbindelse med Copenhagen Jazzfestival. Her gav ifølge sædvanligvis ganske pålidelige kilder en fremragende og nærværende koncert.

Han udgav sidste år EP’en ”Pastimes” med lutter covernumre, blandt andet ”Gentle On My Mind”.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.