ONBC rummer stadig den mystiske kosmiske kraft

”Bandets tredje album åbner igen op for mørkets dybeste hemmeligheder”  

Fotograf: PRESSEFOTO

 ONBC udsendte den 10. februar deres tredje album ”Dark Matter” via Crunchy Frog. Bandet har siden deres debut i 2015 fået bred anerkendelse for bandets universelle, atmosfæriske og mørke lyd, der er centreret omkring en smuk dobbeltvokal fra sangerne Tanja Simonsen og Camilla Florentz, som frit flyder på et hav af rumklang over en sfærisk og stjerneklar kulisse skabt af guitarist Mikkel Max Hansen, trommeslager Ivan Petersen, samt Florentz’ bas og Simonsens tangenter.

”Travelmate”, deres andet album, udkom i slutningen af ​​2017 sammen med et ambitiøst, årelangt videoprojekt, der var et samarbejde mellem fans og bandet. Tre år senere vendte de tilbage med ”Forty Thousand Tears”; en EP bestående af fem covernumre – hvoraf ikke mindst deres fortolkning af R.E.M.s ”Texarkana” gjorde indtryk.

Nu er de tilbage med eget materiale. ONBCs tredje album er passende opkaldt efter denne allestedsnærværende og mystiske kosmiske kraft. Sangene på pladen er bundet til hinanden. Det er en verden af ​​lys og glæde, mørke og kulde, nutid og fremtid, forbundet i musikken og samlet via en trådløs forbindelse, der rummer både det alt smukke, det svækkende og det metaforisk urovækkende.

Bandets lyd rummer kort sagt mere end de fleste øregange kan indfange ved første aflytning. Det er således et dragende album for det åbne og iagttagende øre, for ONBC er på vanlig vis både intense, storslåede og filmiske i deres bud på interaktiv indiepop med melankolsk twang og international klang.

Nu er der så tilkommet en flot produceret video til åbningsnummeret ”Andromeda”, der i den grad åbner op for alt den mystiske kosmiske kraft som resten af albummet byder på.  

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.