Oprigtig støtte fra rockfolket til Steffen Jungersen

"Dr. Rock Aid gav 80.000 til hovedpersonen"

Fotograf: John-Son

Den 04.09.19 havde Mike Tramp og Frederik Schnoor i Amager Bio samlet en stor del af den danske rock elite for at forkæle et loyalt publikum med bankende rockhjerter til en hyldestkoncert – “DR ROCK AID” – for musikjournalist Steffen Jungersen.

Som man kunne læse i omtalen her på siden, var koncerten – på hele 3 timer og 45 minutter – mildt sagt en solid succes – og et bevægende bevis på at enhver indvendig GPS bør have ”Highway to Hell”, som sit rullende udgangspunkt på vejen mod næstekærligheden.       

Overskuddet fra ”DR Rock Aid” er opgjort og takket være et flot billetsalg og en række meget generøse donationer blev der samlet 80.000 kr ind, som går ubeskåret til Steffen Jungersen.

Frederik Schnoor udtaler i forbindelse med meddelelsen om det endelige overskud –

”Lad denne begivenhed være en kærlig reminder om at vi skal huske at lægge handling bag alle de gode intentioner, som vi ofte udstiller overfor hinanden. ”Talk is Cheap” (hed Keith Richards solo album fra 1988) , så derfor kære venner – lad os huske hvordan vi kan gøre en forskel for vores medmennesker, hvis vi engang imellem tager os lidt sammen og løfter i fællesskab”

Steffen Jungersen har selv kommenteret koncerten således –

”Jamen for fanden – jeg kommer måske aldrig ned igen. Det gør så heller ikke noget; lige pludselig har jeg lyst til at spille igen, lyst til at skrive igen, og meget andet. Men kort og godt: Jeg har lyst til at leve igen!”

Nok engang har Neil Young’s berømmede ord – ”Hey, hey, my, my, rock and roll can never die – There’s more to the picture than meets the eye” –  vist sig som en evig sandhed i virkelighedens vedholdende resonans.  

Se her videoer med Lucer, Junkyard Drive, Freddy & The Phantoms og Mike Tramp , der alle var med til at gøre Dr. Rock Aid til en historisk og berigende begivenhed.  

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.