Penny Police og GRETA præsenterer drømme-pop i forskellige klæder.

"Spiller fælles releasekoncerter i KBH og Århus"

Fotograf: PRESSEFOTO

Både Penny Police og GRETA har netop udgivet nyt. Penny Police har udgivet comeback albummet ”Be Lucky” – som vi er på siden under overskriften ”Virkelig en drøm af et album” tildelte hele 5½ af 6 mulige skiver – blandt andet med argumentationen –

”Numre som ”There Is More”, ”Be lucky”, ”Make It Move” og ”Sorrow” er således ikke bare sange, det er værker, der virker som balsam for sjæl og sind, og som kan tænde lys i selv den mørkeste sprække. Ja, jeg må tillade mig, at citere mig selv fra en omtale af ”Make It Move” singlen – hvor jeg kort og godt konstaterede, at den her musik er en ren og skær skønhedsbehandling af øregangene – og det i en klasse, som man vel skal have fat i en international kapacitet som Matthew E. White for at kunne matche. Jeg siger bare – hvis jeg er heldig, så er der ingen der vækker mig fra denne drøm af et album!”

I anledning af albummet har Celebration Records stablet et par release koncerter på benene i landets to største byer – HUSET-KBH om fredagen, og Radar i Århus om lørdagen, og så lige smidt “den nye pige i klassen” – stortalentet GRETA oveni. Og så ny er hun rent faktisk ikke. Som en væsentlig del af det fængende pop band Ida Red har hun allerede markeret sig stærkt på den danske musikscene. Men som solist – som GRETA – er hun ny, og befinder sig også i afdelingen for drømme-pop, dog i mere enkle og elektroniske klæder end man oplever hos Penny Police. Hun udgav i fredags 1 del af sit kommende album – EP’en ”Ardent Spring”.

Der er i den grad lagt op til en sjælden og eksklusiv omgang double-up happy hours på fredag og lørdag! Vi anbefaler.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.