Per Vers mangler for en gang skyld ord

”Jubler over at to af hans stort anlagte koncerter med Danmarks Underholdningsorkester og gæster kan gennemføres”

Fotograf: PRESSEFOTO

Per Vers har efterhånden oplevet lidt af hvert siden han som bare 15-årig i 1991 trådte ind på den danske rapscene. Senest fik han med garanti snakket sig ind til et nyt publikum, da han var med som – ikke support – men som æresgæst, på Allan Olsens velbesøgte 40-års jubilæumstur i efteråret 2021. Men at indspille og udgive et album med en af hans store forbilleder og inspirationskilder Benny Andersen, og siden skulle opføre værket på nogle af landets store scener – med selveste Danmarks Underholdningsorkester – har han indtil nu haft til gode.

Fem koncerter var planlagt under titlen ”En aften med Andersen”, men den aktuelle nedlukning havde allerede aflyst de to første koncerter den 13. januar i Tåstrup og den 16. januar i Vejle.

Efter den seneste ændring af restriktionerne er det så nu endelig i dag bekræftet at to ud af de tre resterende koncerter kan gennemføres. Koncerten den 18. januar i Sønderjyllandshallen må også aflyses, men til gengæld gennemføres koncerterne den 19. januar i DR Koncerthuset og den 21. januar i Ålborg Kongres og kulturcenter.   

I skrivende stund er der utroligt nok stadig billetter til begge koncerter. Herfra kan det kun anbefales enhver verdensborger i Danmark at indløse billet hvis du er i nærheden. Det bliver to unikke begivenheder, og et indblik det enestående værk, albummet ”Sidste omgang”, som udkommer den 21. januar – og bliver anmeldt (i anden omgang) her på siden i morgen lørdag.  

Ordsmeden Per Vers er forståeligt nok nærmest ordknap af glæde over at det lykkedes at gennemføre nogle af koncerterne, og har på sin Facebook side blot konstateret – ”1500 mennesker muligt i næste uge. Min største koncert ever bliver dermed IKKE aflyst. Har lyst til at snave oppositionen i gulvet. Tak tak tak tak tak.”

Udover Danmarks Underholdningsorkester og Per Vers er det så gode folk som Bisse, Katinka, Rasmus Dissing, Bodil Jørgensen, du vil kunne opleve som solister på scenen.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.