Pinemoon er på vej med EP på tysk pladeselskab

”Se VIDEOPREMIERE på det smukke og filmiske titelnummer”

Fotograf: Pressefoto

Danske Pinemoon er lyden af atmosfærisk post-rock og shoegaze, som man internationalt kender den fra navne som My Bloody Valentine, Mazzy Star og Slowdive.

Men bandet, der består af de mangeårige venner og samarbejdspartnere Christoffer Schultz (sang, keys, guitars) og Steven Stern Stewart (bas) har meget mere end inspirationskilder, at byde på. De har nogle personlige historier og fortællinger, som de på malerisk vis får præsenteret via et mørkglødet, men også meget stemningsfuldt og smukt svævende musikalsk univers.

Det lykkedes ganske godt på debutalbummet ”Miracle” (2019), der tematisk var et opgør med deres opvækst i nogle stærkt kristne miljøer, hvor en urokkelig tro på guddommelig indgriben i livskriser og vanskelige situationer ikke gav megen plads til tvivlen. Pladen kredsede om den forvirring og skuffelse, som opstår, når et fast forankret verdenssyn krakelerer i mødet med det levede liv.

Dette tema arbejder de videre med på den kommende EP ”Ghost Town”, der udgives fredag d. 6. maj 2022 på det tyske pladeselskab LIVE TALENT Records.  

På EP’ens første single, titelnummeret “Ghost Light”, der udkommer digitalt den 11. marts 2022, er det stadig det muterende mørke, melankolien og den atmosfæriske drømmende lyd, der behageligt og dragende indrammer fortællingen. Det er flot og filmisk produceret, og som lytter er det næsten umuligt ikke at lukke øjnene og bare drømme med.

Men man kan også vælge at holde øjnene åbne, og se hele VIDEOPREMIEREN LIGE HER:

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.