Pinemoon holder ’Christmas Together’  

”Guide til nyt originalt julemusik – vol 1”

Fotograf: PRESSEFOTO

Så blev det første december og SIDE 33 åbner nu op for vores guide til nyere originalt højtidsbestemt musik, der ikke bør byttes.

Vi lægger ud med den fremragende danske shoegaze gruppe Pinemoon – der består af de mangeårige venner og samarbejdspartnere Christoffer Schultz og Steven Stern Stewart.

Sammen har du udgivet et par glimrende og ret mindeværdige album, og i år en digital EP ”Ghost light”. Album, der fulde af særdeles solide bud på mørkglødet og atmosfærisk post-rock og shoegaze i slipstrømmen af navne som Bloody Valentine, David Lynch, Mazzy Star og Slowdive.

Nu har de udgivet den cool og melankolske single ”Christmas Together”, der med klokkeklang, korsang, og en kulturel løftestang i den grad bør banke på hos P6 Beat og ligesindede musikelskere i de kommende uger.  

Om julesinglen udtaler sanger og sangskriver, Christoffer Schultz:

“Julen har altid været en særlig tid for os I Pinemoon. Vi er vokset op i religiøse hjem med en tro på Maria’s jomfrufødsel af en frelser, som blev sendt til verden fra Gud.
..
I dag handler julen for os om kultur og tradition, og ikke mindst om at være sammen med dem, man holder allermest af. Af forskellige årsager kan der dog være perioder – både i julen og i andre sammenhænge, hvor det ikke er muligt at være sammen. Det er den melankoli og tristesse denne julesang afspejler, dog med en anelse af håb for tiden, der kommer”.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.