Pold tallet stiger igen på den danske musikscene

”Ny single fra Going For the One lyder af mere end et flygtigt bekendtskab”

Fotograf: PRESSEFOTO

Her på siden havde vi fornyelig et større interview med musikeren Henning Pold i anledning af at han fyldte 70 år. Her fortalte han blandt andet om sin rolle som bassist m.v. for Kim Larsen i gennem næsten 20 år.

Henning Pold har heldigvis givet nogle af de gode musikalske gener videre til den næste generation. Sønnen Jon Pold har endda videreført legen og livet med de fire strenge – dels som studiemusiker (aktuelt med Chief1) – og dels i eget navn – i form af Jon Pold Synergy. I dette navn albumdebuterede han i 2019 med albummet ”On” – som fik international opmærksomhed, og som vi her på siden blandt andet skrev følgende om:

”Selv synger Pold også glimrende. Han indeholder ikke den store personlige lyd, men er stilsikker og formfuldendt – hvilket passer så ganske udmærket ind i det samlede indtryk af en plade, som bestemt fortjener, at en hel masse 80’er nostalgikere , prog-rockere og funk folk rundt omkring sætter sin afspiller på On”.

Jon Pold arbejder i øjeblikket med nyt materiale – og vil være klar med en ny single ”Gemini” i slutningen af 2021. Han arbejder også som producer – og senest har han været i studiet med københavnerbandet Going For The One.

Et band der blev dannet sidste år af hans lillesøster – sanger og guitarist Laura Pold, sammen med bassist Lise Lotte Elmelund og trommeslager Pernille Tonnesen. Going For The One er lyden af energisk rock, der fremføres med relative simple og klassiske virkemidler. På skuldrene af rockhistorien vil de tre med egne dyder gøre deres for at bevise at de har kvaliteterne til at blive Danmarks nye kvindelige power-trio.

Foreløbig har de taget de første lovende skridt i form af singlerne ”Dear Friend” og senest ”Great Escape ”, som en forløber for en kommende debut EP.

”Great Escape” har nu fået sig en rustik og dejlig ligefrem billedside i form af en ny video, som giver indtryk af et band, der med boblende spilleglæde og iørefaldende sange har det der skal til for at komme ud af øvelokalet og ud i den virkelighed, hvor der nok skal være et publikum til et band, der både vil rocke og rykke videre fra start.

Personligt kan jeg i hvert fald konstatere at ”Great Escape” er en af den slags videoer jeg mere får lyst til at se igen end til at flygte fra.   

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.