POSTKORT – 17. december

”Helt forrykt! - Frederik er umulig at holde i kort Schnoor"

Fotograf: Maria Fremming

I krisetider bliver det tydeligt, at det kan være godt at have flere talenter at spille ud med – når tingene ikke lige spiller som det plejer.   

Dagens postkort går til en musiker, festivalleder, kunstmaler, music manager, promoter, grafiker m.v. der i år via et fortsat højt og bredt aktivitetsniveau i den grad har måtte stå mål for modvindens kraftige og smittende sus om ørene.

I foråret udsendte han med sit band Freddy & The Phantoms bandets femte album “A universe from Nothing”. Et regulært brag af et hard rock album, som høstede et væld at flotte anmeldelser – ikke bare her til lands, inklusiv her hos Side 33 – men også på diverse musikmedier rundt om i Europa. Men hvad er de værd når man ikke kan komme på den planlagte tour – og komme lidt rundt i universet og promote sit album? Nothing!

Senere måtte han som festivalleder – ligesom andre af sommerens festivaler – aflyse den unge og lovende Kun for forrykte festival, der kom på landkortet i Stubbekøbing for første gang sidste år med maner, og havde fået selveste The Zombies øverst på 2020 plakaten.

Senere på året var han som talsmand på vegne af Target Group og Kongebryg i Næstved talsmand nød til at aflyse forsøget med endagsfestivalen ”Sensommer Open Air” pga. svigtende billetsalg. I en tid med stadig større usikkerhed omkring hele COVID-19 situationen var timingen ikke den rette trods et kvalitativt indhold på plakaten.

Det hindrede dog ikke de altid progressive Target Group – som har Frederik Schnoor ansat som konsulent – at prøve nye tiltag – men så sent som her december måtte også to rock-brag aftener i Amager Bio – aflyses pga nye restriktioner.    

Ikke alt gik dog skævt for Target Group for i foråret stod de også bag en af årets mest succesfulde online koncert begivenheder – ”Nordic Noise 2020 Streaming For Vengeance” – der samlede over en ¼ million seere.

I det hele taget har det være kendetegnede for både Target Group og Frederik Schnoor personligt at der er en tro på at man kommer længere med figthermod og friske idéer end med klyng, klage og selvmedlidenhed. Så skulle Side 33 finde på at uddele årets ”Fighter pokal” så ville Frederik Schnoor bestemt stå stærkt blandt de nominerede.

Et af den herres andre talenter er maleriet og aktuelt kan du finde hans værker udstillet i Galleriet i Murergade – en del af Karosserifabrikken i Helsingør – og ellers kan du se dem via Schnoor Art på Facebook.Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.