POSTKORT – 3. december

”Godt du kom - og gav svar på tiltale”

Fotograf: Maria Fremming

Dagens postkort går til sangeren og sangskriveren Gry Harrit, der i årets løb udgav EP’en ”Transformer” – der med en analog rocklyd – og med mere fokus på voksent indhold end ungdommeligt udsalg – i samspil med producer og guitarist Finn Verwohlt fik markeret, at hun sagtens kan og vil stå på egne ben – efter årtier som en af landets mest efterspurgte korsangerinder.  

Nu er fokus på solokarrieren – men når nu Sebastian gerne vil have hende med på tur som korsangerinde, og som Lis Sørensen stand-in, så siger hun naturligvis ikke nej. Så i 2021 er hun en del af det imponerende all-star hold bag Sebastian på hans jubilæumsturne.

At hun også er en kvinde, der har noget at sige fik man oplevet dels i hendes åbenhjertelige svar i vores ”Side by Side” serie – og i et debatindlæg i Politiken – hvor hun under overskriften ”Sexismedebatten er udtryk for markedsfejl” i den grad gav et velformuleret svar på tiltale til forfatter Hans Bonde på hans og flere andres på mange måde forfejlede analyse af temperaturen i musikbranchen.

Der er jo nok en årsag til at der står både musiker og cand.scient.pol på hendes CV. Respekt.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.