POSTKORT 4. december

”Maker of fine notes”

Fotograf: Maria Fremming

Dagens postkort og en hilsen med tak for at holde musikken velspillet i gang i dette herrens år 2020 går til pianisten Kasper Daugaard – der har optrådt i så forskellige sammenhænge som med Lukas Graham, Hardinger Band, B-Joe og alt det løse, herunder senest med Sigurd Trondheim, som han også optræder med den 17.12 til julekoncert på Bartof Station.

Således en ægte ‘spillemand’ og og i vores ”Side by Side” interview serie lagde han da heller ikke skjul på at han hellere ville være anerkendt end kendt – og derfor stadig havde det helt fint med sit valg om at forlade Lukas Graham i 2016.

Båndet til Lukas Graham er der dog stadig – og han har ved flere lejligheder igen været en del af Lukas Graham i indeværende år – blandt andet i forbindelse med de sidste optagelser til filmen ”7 years”. Men dette til trods så er målet stadig mere at være stjernegod i flere forskellige lag – fremfor et liv blandt stjernerne. ”Maker of fine notes” fremgår det af et lille skilt han har fået til sit klaver – og bedre kan det vel ikke siges. Kasper Daugaard er nemlig en af de fine og sympatiske musikere, der gør en forskel ved sin blotte tilstedeværelse og sine altid veloplagte musikalske bidrag.

Det høres også i bandet Grenadines, som han er blevet en væsentlig og fast del af – sammen med blandt andre sangerne og sangskriverne Morten Filipsen (In Memoirs) og Laurits Emanuel. Før Daugaard kom med udgav Grenadines to stærkt anbefalelsesværdige album med engelsksprogede tekster, men nu har de så for første gang forsøgt sig på dansk – og også det slipper de bestemt fra med mere end æren i behold. Så lad os håbe på et stærkt 2021 for Grenadines

Privatfoto – Kasper Daugaard

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.