POSTKORT – 5. december

"Når hjertet er ladet med rock"

Fotograf: Maria Fremming

Dagens postkort går til et af rockens hårdtarbejdende danske band – Superloader – der med den karismatiske forsanger Bjørn Poulsen i spidsen – i 2020 for alvor vendte tilbage efter en udgivelsespause på hele fire år.

De har således i år udgivet to singler – ”A Restless Soul” Og ”Treassures of Tomorrow”, som begge var lige-på og effektive no-nonsense rock numre, og de sendte et klart signal om at de måske ikke til evig tid blot skal ligge i slipstrømmen af ligesindede som D-A-D og Mike Tramp.

At de vil både rocke og rykke viste de med alt tydelighed da de den 29.05 drog landet rundt fra Ebeltoft til Hårlev og gav hele 8 minikoncerter på ladet af en truck. Godt tænkt – og endnu bedre udført – med masser af begejstring til følge. En af de stunder hvor mantraet – ”Hey Hey My My – Rock and Roll Will Never Die” – igen viste sit smukke ansigt ude i den virkelige verden.

Side 33 ser frem til udgivelsen af deres bare andet album næste år. Et album, der er indspillet Chameleon Studios i Hamburg. Et legendarisk studie, hvor bl.a. Deep Purple har indspillet næsten alle deres udgivelser.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.