Postkort – 9. december

"LET'S RISE .... Who Want to Fight?"

Dagens postkort går til en ildsjæl, som i år både har markeret sig som musiker i eget navn – ikke mindst via sin glimrende EP ”The Nashville Sessions #1” samt med singlerne ”Daugther” og ”Rise” – men så sandelig også som arrangør af en af årets virkelig spændende nyskabelser – ”Nashville Nights” karavanen. Her lykkedes det alle odds til trods for Stefan Mørk at få tre amerikanske og en engelsk artist med på succesholdet på en vellykket og populær ”Writers-Round” tour rundt om på nogle af de landets mest hyggelige mindre spillesteder. En tour, der beviste at efterspørgslen efter de gode country orienterede sangskrivere bestemt også spirer godt her til lands.

Det blev så stor en succes at den gentages i 2021 – og billetsalget er allerede godt i gang til de seks koncerter, der foreløbig er fastsat.   

Feb 11 – HAGGE’s, TØNDER (Feat. Kayley Hill, Lockwood Barr, Blue Foley, Trick Savage, Terri Jo Box, Tyler Reeve & Stefan Mørk)

Feb 12 – BYGNINGEN, KØGE (Feat. Kayley Hill, Lockwood Barr, Blue Foley, Trick Savage, Terri Jo Box, Anna Hansen, Tyler Reeve & Stefan Mørk)

Feb 13 – DEN GAMLE STALD Herning (Feat. Kayley Hill, Lockwood Barr, Blue Foley, Trick Savage, Terri Jo Box, Anna Hansen, Tyler Reeve & Stefan Mørk)

Feb 14 – BARTOF STATION, KØBENHAVN (Feat. Laura Oakes, Kayley Hill, Lockwood Barr, Blue Foley, Trick Savage, Terri Jo Box, Anna Hansen, Tyler Reeve & Stefan Mørk)

Feb 19 – Den Grønne Verden, Søllestedgaard Gods, LOLLAND (Feat. Laura Oakes, Kayley Hill, Blue Foley, Trick Savage & Stefan Mørk)

Feb 20 – GODSET, KOLDING (Feat. Laura Oakes, Kayley Hill, Blue Foley, Trick Savage & Stefan Mørk)

Den sidste del af overskriften referer i øvrigt til en del af den herlige dialog musikerne imellem ved den afsluttende koncert på Bartof Station den 06.09.20 – læs omtalen her : https://side33.dk/nashville-nights-bartof-station-06-09-20/ .

Den første del af overskriften vedrørende så noget helt andet. Som nævnt udgav Stefan Mørk nemlig også singlen ”Rise” og den slidstærke sang hang sammen med en endnu stærkere sag – nemlig via salg af bæredygtige ”Rise” t-shirts, at indsamle penge til Børnesagens Fællesråd, der er et netværk af 19 landsdækkende organisationer, der arbejder for at sikre fattige og udsatte børn en tryg og god opvækst. Konkret vil alt overskud fra køb af en ”Rise” T-shirt gå ubeskåret til organisationen, der vil bruge midlerne til medlemmers aktiviteter for børn i udsatte og sårbare positioner. Noget der ikke mindst i disse tider måske er vigtige end nogensinde.

Foreløbig har salget givet et flot overskud på 10.000, som er overdraget til Fællesrådet i September, men lad os håbe at dette tal kan stige markant her i december. Og når nu selve motivet på T-shirten er så sejt og så god stil, hvorfor så ikke følge bredden af dansk musik?

Trøjerne er allerede set på både toppen af poppen ved Bryan Rice – toppen af rocken ved Søren Andersen – Toppen af Roots ved Lonnie Kjer – og Toppen af Comedy ved Gordon Kennedy – og så har SIDE 33 da også rejst sig med en ny T-shirt!

Så Let’s Rise – spred budskabet – om det der måske er årets julegaveidé eller ihvertfald en ægte (jule)hjertesag!

Man kan bestille via : https://stefanmork.shop/

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.