Poul Krebs’ populære online live session serie har vokseværk

"Gæt næste uges gæst, og vind mulepose med bæredygtigt krebs relateret indhold"

Fotograf: PRESSEFOTO

Den fjerde udgave af Poul Krebs “Vi kommer så sjældent ud” Live streaming serie fra The Company films lokaliteter i Århus blev sendt via Poul Krebs officielle Facebook side i søndags. Som sædvanlig kl.20. Poul Krebs havde samme besætning som de foregående søndage, de altid veloplagte herrer Troels Skjærbæk, Palle Hjort og Rasmus Vallendorf.

Som noget nyt har Poul Krebs udvidet lidt og tilføjet en gæsteoptræden på et par af sine numre. Denne søndags gæst var det Stand-up komikeren Melvin Kakooza, som samtidig fik opfyldt en af sine drenge drømme. At få lov til at optræde med Poul Krebs.

Melvin Kakooza var lynhurtig til at lave et plads skifte bag trommerne, hvor Melvin Kakooza fik sat sig og forvist Rasmus Vallendorf til at spille guitar i et par numre.

Det er jo gået hen og blevet en tilbagevendende hyggelig søndags tradition både for bandet og de mange tusinde der ser med. Her i dette hjem er det ingen undtagelse, der står der LIVE streaming på programmet, et tiltag der ikke vil undværes, så længe det varer. Det er blevet ugens højdepunkt og weekendens musikalske wellness stund, hvor man forkæler sig selv og nyder de dejlige sange, der alt for sjældent kommer med Poul Krebs ud på tour. Sange der alle er skrevet med så meget ærlig, kærlig og poetisk omhu.

Det er sikkert stadig mærkeligt at spille en koncert uden publikum, men det er også anderledes at skulle skrive om hvordan det er at opleve en koncert, når man ikke kan se og mærke publikums stemning.

Så jeg ringede til nogen jeg kender, som jeg ved så med, og spurgte dem om hvad de syntes om Poul Krebs og hans online koncerter. Jeg fandt bl.a. ud af det ikke kun er her i dette hjem, der bor en ”tudesidse”. Her er nogle af de sætninger, der kom ud af disse samtaler med temaet, hvordan det egentlig var at se og høre disse sessions sådan en sommer søndag aften i Danmark.

  • Det er det eneste, der for mig til at ønske at Corona krisen godt må vare bare lidt længere-
  • Jeg ser det kun fordi min kæreste insisterer. Men jeg indrømmer da gerne til dig, at jeg syntes det er godt, men sig det ikke til hende-
  • Ham der spiller bas, har et dejligt smil-
  • Den bedste sang er “Ingen Grænser for Kærlighed” –
  • jeg får kuldegysning til nogle af sangene, og der kan sagtens trille en tåre
  • Ville bare ønske koncerten havde et par numre mere til os
  • Jeg bliver altid fascineret af de tekster
  • Sjovt med en gæst der ikke lever at være musiker til dagligt
  • Jeg elsker det, men jeg SAVNER at høre dem rigtig live igen!

På søndag d. 14 juni – samme tid og samme sted – er der igen inviteret en spændende gæst med i studiet, denne gang i skikkelse af Simon Jul, der bl.a. har skuespiller, komiker og radiovært på sit CV, og han medtager både sin guitar og godt humør.  

Pressefoto

KONKURRENCE

Til gengæld er den næste gæst i session 6 søndag d 21.juni er stadig en meget velbevaret hemmelighed.  Poul Krebs har udlovet en bæredygtig mulepose med bæredygtigt indhold, til den af side 33’s læsere, der kan gætte hvem det er.

Du kan komme med et gæt om dagen enten via Poul Krebs eller Side 33’s Facebookside og konkurrencen slutter søndag d.14 juni kl. 20. Er der flere der gætter det rigtige svar, bliver der en lodtrækning, og er der ingen der har det rigtige svar, så foregår lodtrækningen mellem alle svar. Den heldige vinder offentliggøres mandag d. 15 juni.

Ledetråd til hvem den hemmelige gæst er! – ”en århusianer som altid efterlader et stærkt indtryk”

Man kan indtil videre se eller gense alle fire sessioner af “vi kommer så sjældent ud” på Poul Krebs officielle Facebook side og ellers som mange andre gør, glæde sig til det bliver søndag aften igen og ugens frustrationer bliver skrællet væk sammen med Poul Krebs og hans håndplukkede musikalske sange, der i disse tider er ren wellness for krop og sind.

DER UDE ER DER EN VINDER ! – FOTO af Maria Fremming

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.