Poul Krebs sender videohilsen med ny sang

"En sang til fællesskabet i COVID-19 skyggernes skær”

Fotograf: Brian Selander

Poul Krebs har på sin Facebook side troligt i over en måned haft daglige opslag i hans egen ”Corona-kalender”, hvor han i mangel på at kunne spille LIVE for sit publikum, har beriget med akustiske online udgaver af sange fra det enorme sangkatalog.

Selvom han har været en del af den danske musikscene i over 40 år, brænder der stadig en ildsjæl og en kreativ energi i Poul Krebs – der i øvrigt som altid har fokus på mål for fællesskabet frem for eget lille krebse gilde.

Som han sagde i et eksklusivt interview til ”Ekstra Nummer” – nyhedsbrevet til medlemmer af ”Fællesskabet Side 33” – sidste år –

”Det eneste der er sikkert i min verden, er at hvis man selv føler at man gentager sig selv, så mister man gejst og lyst til at lave nyt. Derfor er nysgerrigheden motoren i det hele, og ingen gode sange kommer til nogen sangskriver – de må sgu selv ud og finde dem!”

– da vi spurgte om hvad der holder hans aktivitetsniveau – og jagten på den næste gode sang oppe hos ham, da han igen var albumaktuel og på turne med hans gode ven og kollega Henning Kvintes.

Arkivfoto: Thinna Aniella

Derfor overrasker det egentlig ikke at vi pludselig kan få fornøjelse af sangen ”Sommer i april”, der er umiskendelig Poul Krebs classic, og er simpelt hen ”Krebs De Luxe ”i en tid på musikalsk smalkost.

Det er hans udspil ”Ingen grænser for kærlighed” fra først på året i øvrigt også. Den har en friskhed og en rodfyldt spilleglæde der smitter – og resulterer i et – kort men godt – album, hvis otte numre snildt kan måle sig med det meste og det bedste fra bagkataloget.

Og så det indspillet på blot få dage med både velkendte Krebs musikere omkring, mens også med folk fra den talentmasse af sangskrivere som Poul Krebs via House of Songs mv. altid har haft en stor opmærksomhed omkring. Med i studiet var således navne som Astrid Cordes, Rasmus Nelausen, Karl Kristian Thuesen, Rasmus Benner Lyngholm og Anna Krebs Bille – og det hele indspillet af Oliver Mønster, der så i øvrigt medvirker på den nye ”Sommer i April”.


Jo – Poul Krebs gør sit til at holde fødekæden i gang indenfor danske musik – og når han samtidig kan levere sange som ”Ingen grænser for kærlighed”, ”Håb for dem der tør”, og ”Send lige en engel” – så er det bare at glædes, og glæde sig til de dage, hvor man igen kan møde Poul Krebs ude i den virkelige verden præsentere sin sangskat.

Men indtil da kan vi altså begejstres over at det blev ”Sommer i April” –:

”Sommer i April”: Den her går ud til alle i min branche der kæmper med at finde ud af hvor de hører til, og hvordan de klarer den i disse tider!Hele holdet 2020: Palle Hjorth, Troels Skjærbæk,Mads Reinhold, @oliver mønster andersen, The Company Film, Andreas Käehne, Rasmus Valldorf Jensen, Milena Torquati, @poul Stenstrup, Palle Pearl, Bo Risvig, Daniel Devantier, Leif Hellberg, Poul Martin Bonde, Rasmus Søby Andersen, Frederik Gransøe, Lasse Hjorth, Jimmi Riise, Lasse Høgh

Slået op af Poul Krebs i Søndag den 3. maj 2020

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.