Prisvindende irsk duo kan også hver for sig

"Mick Flannery og Susan O’Neill på vej til Danmark med nyt solo materiale”

Fotograf: Brian Selander

Den irske sanger/sangskriver Mick Flannery udsender sit ottende album ‘Goodtime Charlie’ den 15. september 2023.

Mick Flannery er en af Irlands mest anerkendte nutidige sangere og sangskrivere, og er bestemt ikke et ukendt navn herhjemme, hvor han tidligere har spillet flere koncerter i København og på Tønder Festival, som han senest gæstede sidste år i duo-format med Susan O’Neill. En ganske fortryllende oplevelse.

Tønder Festival 2022

De to havde i 2021 udsendt albummet ‘In The Game’, der modtog adskillige priser og nomineringer og var den mest sælgende independent-udgivelse i Irland det år. To fantastiske stemmer, der matchede hinanden mere end ualmindeligt godt.

Nu har de dog begge fokus på solokarrieren. Mick Flannery har netop udsendt de første to singler og videoer fra det kommende album i form af titelnummeret og “Morning rain”. Numre, der mildt sagt, ikke dæmper forventninger til det kommende album.

Samtidig er der også annonceret hele fire danske november-koncerter i Sønderborg, København, Aarhus og Roskilde, som en del af en længere verdens tour.  

25. november – Sønderborghus, Sønderborg

26. november – VEGA, København

28. november  – VoxHall, Aarhus

29. november – Gimle, Roskilde

Også Susan O’Neill gæster Danmark igen i år med hele tre solo koncerter her i august. Hun er ligeledes aktuel med ny musik. I slutningen af sidste år udgav hun EP’en ‘Now You See It’, der indeholder seks betagende sange, heriblandt endnu en stærk duet med Mick Flannery på ”Truth Can Be Kind”.

17. august – Radius Distillery, Præstø

18. august – Harders, Svendborg

19. august – Kultursalonerne Gisselfeld, Haslev

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.