Real-deal Rootsy oplevelser i vente på Frederiksberg

”Bartof Station præsenter handmade music vintage i den kommende tid”

Fotograf: PRESSEFOTO

Det er altid hyggeligt at kigge ind på Bartof Station, der som hovedregel hver måned har en flot buket af kunstnere på plakaten indenfor blues, jazz, folk og blandede bolsjer.

Til mange af koncerterne kan man tilkøbe en dejlig krydret simreret, der serveres med ris. Den kommer sikkert ikke i nogle  Michelin bøger, men denne signatur har aldrig mødt en musiker eller en publikum, der ikke var begejstret for hvad de fik serveret.

Og Bartof begejstring ligger der en del af i kortene i den kommende tid, for programmet rummer nemlig et par navne, der nok bør løfte et øjenbryn eller to hvis man er til AmericanaFest, og til artister der ikke lige hver dag kigger forbi Danmark eller omegn.

I samarbejde med Rootsy Music præsenteres den 23.10 amerikanske Chance McCoy (US) fra det Grammy Award-vindende band, Old Crow Medicine Show. Som solist har Chance McCoy, der har været en del af Old Crow Medicine Show siden 2014, i år udgivet sit debut album ”Wander Wide”. Det viser en kunstner, der ikke sådan lige er at sætte i bås. En fin sanger, en glimrende sangskriver, der tager sit udgangspunkt i old time- og bluegrasstraditionen og krydrer med stilarter fra alle mulige andre genrer. Så hvis man vil have Americana på den brede klinge, og så autentisk som det næsten er muligt, så er det med, at få indløst billet til denne begivenhed. Dagen efter spiller han i Folk &  Rock i Malmø, men har ellers ikke koncerter i nærheden i den nærmeste fremtid.

I næste måned forkæler Bartof Station så sit publikum med canadiske Leeroy Stagger – og der tager vi efter min mening virkelig et skridt helt der op, hvor man ikke kan forvente det meget bedre. Den koncert vender vi tilbage til med nærmere omtale.

Og så det med ikke at glemme at Bartof også byder på alt det andet, f.eks. årets Blues Navn igen igen – Big Creek Slim – der med sit band akkompagnerer den stilsikre engelske sangerinde Samantha Antoinette Smith, som Kurt Baagø for nylig anmeldte med begejstring i tasterne (se anmeldelse her på siden)

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.